Sarıgül'den yeni dayak skandalı

Mustafa Sarıgül'ün, İnönü'nün danışmanını dövdürdüğünün görüntüleri henüz unutulmadan yeni bir dayak skandalı daha gündeme geldi. Murat Kelkitlioğlu, Sarıgül'ün daha önce de bir belediye başkanının odasını basıp dövdüğünü iddia etti

Giriş Tarihi 22 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 22 Aralık 2014, 10:47
Sarıgül’den yeni dayak skandalı

İÇİNDEKİLER

Şişli Belediyesi'nden Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ve Belediye Başkanı Hayri İnönü arasında yaşanan çatışma istifa ile sonuçlanmıştı. Şişli Belediyesi'ndeki kavgalar henüz sıcaklığını korurken Akşam gaztesinden Murat Kelkitlioğlu Mustafa Sarıgül ile ilgili yeni bir iddiayı okurları ile paylaştı. Kelkitlioğlu Sarıgül'ün bir belediye başkanını makamında tartakladığını iddia etti.

Sarıgül makam basıp belediye başkanı dövdü
İşte Kelkitlioğlu'nun yazısında geçen ilgili bölüm:
Şişli'de Teksas kanunlarını uygulamaya çalışan Mustafa Sarıgül, geçtiğimiz günlerde kendisine yakın bazı işadamlarını, kendisinin aday yaptığı başka bir CHP'li belediye başkanına gönderir. Söz konusu başkan, Sarıgül'ün gönderdiği kişileri, taleplerini yerini getirmeden tersler.
Bunu duyan Sarıgül, çılgına döner! Ve o belediyeye gider. "Sen, benim dediklerimi nasıl yapmazsın" diyerek belediye başkanına saldırır. Bu olay, hem Şişli'de hem de Sarıgül'ün hışmına uğrayan belediye de büyük yankı bulur.
Söz konusu belediyenin meclisinde de Sarıgül hakimiyeti var. Özellikle belediye bağlı vakıf da hakimiyet tamamen Mustafa Sarıgül'ün adamlarında. Hayri İnönü'nün başına gelenler her an tartaklanan başkanın da başına gelebilir.