Bu kadarına da pes artık...

Maltepe'nin CHP'li Belediye Başkanı Ali Kılıç yeni yıla farklı bir anlam kazandırdı; meydana diktirdiği Noel ağacının açılışını, papazla birlikte dua ederek yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2014 Güncelleme 21 Aralık 2014, 02:28
Bu kadarına da pes artık...

İÇİNDEKİLER

CHP'de vukuatların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, herkesi şoke eden bir girişimde bulundu. Her yeni yılda sokakları ışıl ışıl olan Nişantaşı'nın 2015'e karanlık girecek olmasına üzülen ve tepki gösteren CHP'lilere müjdeli haber Maltepe Belediyesi'nden geldi. Başkan Ali Kılıç, Hristiyan vatandaşların Noel Bayramı'nı kutlamak için Maltepe Meydanı'na 'Noel ağacı' dikti. Altıntepe Protestan Kilisesi Pastörü Carlos Madrigal, Maltepe Meydanı'nda teşekkür konuşması yaptı. Madrigal'in duasına Başkan Kılıç ve belediye heyeti de eşlik etti.



CANLISINI KESİYOR...

Etkinliğe, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve İstanbul Protestan Kilisesi Vakfı (İPKV) Başkanı Timur Topuz başta olmak üzere, Türkiye ile İstanbul Hristiyan kiliselerinin ve camialarının önemli isimleri katıldı. Noel inancının dinimizde yeri olmadığını söyleyen pek çok kişi, bir ağaca yapılan dua karşısında şoke oldu. "CHP canlı ağaçları kesiyor, yapma ağaca dua ediyor" diyen vatandaşların eleştirilerine Başkan Ali Kılıç yorum yapmaktan kaçındı. "Hallelujah Korosu"nun mini konseri artından eller açılıp Noel ağacı için dua edildi.