Katile komşu

Evlerinde vahşice öldürülen anne ve kızın katil zanlısı komşuları yakalandı. Dedikodu yüzünden cinayeti işlediğini öne süren adam kan donduran itiraflarda bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2014 Güncelleme 20 Aralık 2014, 01:17
Katile komşu

İÇİNDEKİLER

Konya'nın Ilgın ilçesinde geçtiğimiz cumartesi günü eşi yurt dışında çalışan 40 yaşındaki Fatma Geçitli ve 10 yaşındaki kızı B. Geçitli evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Anne-kız cinayetiyle ilgili soruşturma başlatan jandarma, ailenin yakınları ve komşularının ifadelerine başvurdu.

Ekipler, anne-kızın evine 100 metre mesafede oturan ve çelişkili ifade veren komşuları Gülengül Ünal (36) üzerinde yoğunlaştı. Çapraz sorguya alınan kadın ve 10 ay önce evlendiği eşi Aydoğan Ünal (32) sonunda cinayetleri itiraf etti. Aydoğan Ünal, ölen Fatma Geçitli'nin eşi hakkında dedikodu çıkardığını öne sürerek, kan donduran itiraflarda bulundu.

"KADIN KIYAFETLERİ GİYDİM"

Cinayeti 3 ay önce planladığını ve kadın kıyafeti giyerek 6 kez eve keşif için gittiğini söyleyen Aydoğan Ünal, "Fatma Geçitli ile eşim çok samimi arkadaşlardı. Ancak Fatma, eşim hakkında sürekli dedikodu yapıyordu. Daha önce dikkat çekmemek için eşimin kıyafetlerini giyip, keşif için eve 6 kez girdim. Olay günü de tanınmamak için eşimin eşarbı, bonesi, çorabı, hırkası ve patiklerini giydim. Ses çıkarmaması için ayakkabı giymedim. Gece yarısı arka pencereden eve girdim. Fatma Geçitli'ye bir çok kez bıçağı sapladım. Sesleri duyan B. uyandı. Onun başına ayağım ile bastırarak etkisiz hale getirdim amacım onu öldürmek değildi. Ancak bana 'enişte sen misin?' deyince beni tanıdığını anladım ve öldürmek zorunda kaldım" dedi.

Özgür SARI