Kanlı sofra

Yaşlı kadın eşinden sürekli şiddet görüyordu... Ancak bu durum artık canına tak etti. Sofrada tartıştığı 33 yıllık kocasını kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2014 Güncelleme 20 Aralık 2014, 01:11
Kanlı sofra

İÇİNDEKİLER

Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmezken, bu sefer bir kadın kocasının canını aldı. Gaziantep'te 33 yıllık evli ve 5 çocuk sahibi olan Zeynel (56) ve Zeynep Aslan çifti sürekli kavga ediyordu. Önceki akşam yaşlı çift yemek masasında yine tartışmaya başladı. Koca Aslan, eşini her zamanki gibi darp etti. Yıllarca yediği dayaklardan usanan Zeynep Aslan masada bulunan ekmek bıçağını kocasının kalbine sapladı. Ağır yaralanan Zeynel Aslan hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

BENİ DÖVÜYORDU

Polis olayın ardından Zeynep Aslan'ı gözaltına aldı. Aslan'ın ifadesinde, "Beni sürekli dövüyordu. Olay sırasında da yine yemek masasında eski tartışmalarımızdan dolayı kavga çıktı. Beni yine dövmeye başladı. Ben de sofradaki bıçağı alıp, sapladım" dediği öğrenildi. Zeynel Aslan'ın ölüm haberini duyarak eve giden kızları sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mehmet BONCUK