Sen yolcusun

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Hülya Avşar'ı siyaset malzemesi yaptı. Avşar Kızı'ndan anında sert cevabını aldı: Bir hancı olarak, yolcu olan Kılıçdaroğlu'nu görmezlikten geliyorum. Lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2014 Güncelleme 16 Aralık 2014, 02:24
Sen yolcusun

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı eleştiremek isterken tam bir çetin cevize çattı. Kılıçdaroğlu, Hülya Avşar'ın, Erdoğan'ı desteklemesini, alaycı bir dille anlattı. Bu sözleri üzerine Avşar Kızı tarafından mahkemeye verildi. Avukatları Kerem Hasbakkal ve Eda Ergin aracılığıyla Kılıçdaroğlu'na dava açan Hülya Avşar, 50 bin lira manevi tazminat talep etti.

SANATÇI AYKIRIDIR!
CHP lideri, dün kendisine bu dava ile ilgili soru sorulunca, Avşar'ı ağır bir şekilde eleştirdi. Verdiği cevapta, "Hülya Avşar kim efendim? Sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır. Kimse kusura bakmasın. Yalakadan sanatçı olmaz. Herkes bunu böyle bilmek zorunda. Sanatçı dik durur. Sanatçı aykırı insandır. Gücün karşısında sanatçı eğilmez. Gücün karşısında eğilen kişiye de sanatçı denilmez. Sanatçı rüzgara karşı yürür. Aykırıdır. Aykırılığın uyumudur" dedi.

BEN HANCIYIM!..
CHP liderinin bir kez daha hakaretine maruz kalan Hülya Avşar, cevap vermekte gecikmedi. Yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu'nun en büyük kusuru özgürlüğe ve demokrasiye karşı olması. Bir de onu daha efendi sanırdım. Ben fikirlerimi, inandığımı özgürce söylemeye devam edeceğim. Bir hancı olarak, yolcu olan Kılıçdaroğlu'nu görmezlikten geliyorum. Düşüncelerini özgürce ifade eden kişilere saygı duyuyorum. Dolayısıyla Kılıçdaroğlu'na da 'kendi fikridir' diyerek selam ediyorum. 31 yıllık sanat hayatımdan hiçbir şüphem yok. Kılıçdaroğlu'nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim" diyerek CHP liderini adeta yerden yere vurdu...