Sosyetik Çaysever

ABD'li Konsolos Hunter, hemcinsi Ramadan Çaysever ile evlilik kararı aldı. Sosyete dünyası ise karıştı. Çünkü "müstakbel eş", ünlü bir işadamıyla tutkulu bir aşk yaşamıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2014 Güncelleme 13 Aralık 2014, 00:41
Sosyetik Çaysever

İÇİNDEKİLER

ABD İstanbul Başkonsolosu Charles F. Hunter, Türk genci Ramadan Çaysever ile evlenmeye karar verdi. Sosyete ise karıştı. Gündeme bomba gibi düşen aşk, geçen yıl filizlendi. Başkonsolos Hunter, Kırım Kilisesi'ndeki törene gitti. Gönlünü törende mini konser veren Türk müzisyen Ramadan Çaysever'e kaptırdı. Hemcinsi Çaysever ile aşka yelken açtı. Birkaç ay sonra Ramadan Çaysever, Hunter'ın Arnavutköy'deki rezidansına taşındı. Hunter, bütün resmi davetlere Çaysever ile birlikte katılmaya başladı. Başkonsolos, müzisyen sevgilisiyle evleneceğini açıkladı. ABD Dışişleri Bakanlığı ise bu evliliğe onay verdi. 20 Aralık'ta eşcinsel evliliklere izin verilen ABD Wisconsun'da nikahlanacak olan çift, iş ve sanat dünyasını karıştırdı. Gözler ise cemiyet hayatınını vazgeçilmez isimleri arasında yer alan "müstakbel eş" Ramadan Çaysever'e çevrildi.

CEMİYETİN GÜNDEMİNDE

Diplomatik toplantıları ve gece hayatını yakından izleyen çok sayıda kişi, TAKVİM'e mesaj yağdırdı. Konsolosla evlilik hazırlığı yapan Çaysever'in cemiyet hayatının en renkli siması olduğu, iş ve sanat dünyasından çok sayıda kişiyle arkadaşlık yaptığı, çok ünlü bir işadamıyla yakınlığının ise dillere destan olduğu iddia edildi. Aşk bombası, sosyetenin diline dolandı. Cemiyet hayatı, "Çaysever hangi işadamıyla bir aşk yaşadı?" sorusuna kilitlendi. O işadamının ne yapacağı ise merak konusu oldu.

YILIN İHANETİ!

ABD'li başkonsolosla "birlikte" olan Ramadan Çaysever, gündeme bomba gibi düştü. Zira Çaysever, sadece diplomasi alanında değil iş dünyasında da oldukça önemli bir çevreye sahipti. Hatta Çaysever'in daha önce çok ünlü bir işadamı ile aşk yaşadığı iddiası sosyetenin ilk gündem maddesi haline geldi. Bu şok birliktelikle ilgili söylentiler bununla da sınırlı değildi. Çaysever'in, ABD'li başkonsolos için bu ünlü işadamından ayrıldığı öne sürüldü.

RAMADAN ÇAYSEVER KİMDİR?

Charles F. Hunter'in gönlünü kaptırdığı Ramadan Çaysever, sanat ve cemiyet hayatına damga vuran bir isim olarak öne çıkıyor. 2010 yılında tüm söz ve müzikleri kendisine ait olan "Hazır mısın?" adlı albüm çıkaran Çaysever, diplomasi ve iş dünyası tarafından yakından tanınıyor.