Gülen yine kin kustu!

Pensilvanya'daki malikanesinden Türkiye'deki fedailerini yöneten örgüt lideri Fethullah Gülen yine kin kustu. Köşeye sıkıştıkça içindeki nefreti dışa vuran Gülen Herkul.org sitesinden yaptığı konuşmasında birbirinden tuhaf açıklamalar yaptı.

Giriş Tarihi 13 Aralık 2014, 00:00 Güncelleme 14 Aralık 2014, 02:20
Gülen yine kin kustu!

İÇİNDEKİLER

Fethullah Gülen, Fuat Avni adlı twitter kullanıcısının iddia ettiği, başta Zaman ve Bugün gazetesi çalışanları olmak üzere çok sayıda kişinin gözaltına alınacağı yönündeki haberler hakkında konuştu.

Cemaatinin operasyonu "Gözü dönmüş dinsizlerin ve densizlerin tecavüzleri karşısında ölümü gülerek karşılayan Hz. Zekeriya gibi, Hz. Yahya gibi, Hz. Mesih gibi gülerek karşılayacaklar" diyen Fethullah Gülen, "Zalimin işini kolaylaştırmak bir vebaldir. Zorlasın, göbekleri çatlasın, beyin kanamasından gitsinler" sözleriyle susmayın çağrısı yaptı.

BEYİN KANAMASINDAN GİTSİNLER
"Zalimin işini kolaylaştırmak bir vebaldir. Zorlasın, göbekleri çatlasın, beyin kanamasından gitsinler" diyen Fethullah Gülen, şöyle devam etti: "Bildiğin gibi bildiğin yolda yürü. Ve kat'iyyen unutma sen kalbini bozmadıktan sonra Allah'la o kalp irtibatını... Kim Allah için olursa, Allah da onun için olur. Bütün dünya bunun için senin karşında olsa ne yazar, ne ifade eder! Onlar gibi, harama, yalana bulaşmayan, dünyayı ebedi bir hayat zanneden. Biz ölüme öteden beri şeb-i arus nazarıyla baktık."