CHP'yi madenden kovdular

Şikayet ettiği maden kapanınca, işçilerin halini sormaya giden CHP'liler "Sizi yüzünüzden ekmeğimizden olduk" diye madenciler tarafından kovuldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Kasım 2014 Güncelleme 27 Kasım 2014, 01:27
CHP’yi madenden kovdular

İÇİNDEKİLER

Çorum'un Dodurga ilçesinde bulunan özel bir şirkete ait maden ocağının faaliyetleri denetim sonucu, durdurulmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Atlas ve bir grup parti yöneticisi dün madeni ziyaret etti.

Atlas, kapatılan Çelikler Madencilik'in sahibi Hüseyin Güler'e durumu sorunca öfkeli işveren "Bütün işçiler duysun. Benim denetimden korkum yok. Ama CHP 'Bu ocağı kapatın' diye uğraştı. Milleti galeyana getirdiniz. Ben işçimi çıkarmadım. Hepsi burada benim işçim. Ama sizin yüzünüzden hepimiz ekmeğimizden oluyoruz. Bir de gelmiş ekmeğiyle oynadığınız işçinin halini sorup şov yapıyorsunuz" şeklinde konuştu.

Güler, konuşmasını bitirdikten sonra, "Benim işyerimi terk edin. Benim işyerime giremezsiniz" diye CHP'lilerden maden sahasından gitmelerini istedi.

Bunun üzerine Atlas, "Sinirlenmeyin. Biz terk ederiz. Maden sizin biz gideriz" diyerek karşılık verdi. Atlas, son olarak "kibarca kovulduk" dedi.