ALO: Kocam evde televizyon izliyor

Vatandaşların şikayetlerini değerlendiren ALO 181 hattını arayan bir kadın, eşinin yüksek sesle televizyon izlediğini söyledi. Eve polis talep etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2014 Güncelleme 25 Kasım 2014, 01:30
ALO: Kocam evde televizyon izliyor

İÇİNDEKİLER

Vatandaşların gürlütü şikayetlerini kayıt altına alan kurulan ALO 181 hattına vatandaşlar kimi zaman ilginç şikayet, istek, görüş ve önerilerde bulunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu hat aracılığı ile vatandaş memnuniyetini gözetiyor. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, ALO 181 hattına 2014 yılının ilk 11 ayında 160 bin 547 telefon geldi ve günlük ortalama 750 çağrıya cevap verildi. Gelen çağrılar arasında ise ilginç başvurularda bulunanlarda oluyor.

ALO 181 hattını arayan bir vatandaş, eşinin yüksek sesle televizyon izlediğini belirtti. Bu durumdan komşularının rahatsız olduğu na sözlerine ekleyen şahıs, kocasının uyarılması için evine ekip gönderilmesini talep etti. Çağrıyı cevaplayan görevlinin olumlu yaklaştığı bu talebe karşı da şikayet oluşturuldu.

"ViCDAN AZABI ÇEKERİM"

7 gün 24 saat hizmet veren ücretsiz hatta duyarlı bir işçi ise kendi çalıştığı fabrikayı çevreye atık bıraktığı için ihbar etti ve "Şikayette bulunmasam insanlık namına vicdan azabı çekerim" dedi. Koku şikayetinde bulunan bir vatandaş da, kasapta mangaldan çıkan et kokusunun iştahlarını kabarttığını söyledi ve işlem yapılmasını istedi.