Son dans

54 yaşındaki çiftçi, dansöz sevgilisinin çalışmasına kızdı. Silahına sarıldı. Genç kadını öldürdü, kendisini ise yaraladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2014 Güncelleme 23 Kasım 2014, 01:22
Son dans

İÇİNDEKİLER

Edirne'nin İpsala İlçesi'nde 54 yaşındaki N.K., bir pavyonda dansöz olarak çalışan 29 yaşındaki Erguvan Karaoğlu'nu çalıştığı işyerinde tabancayla vurarak öldürdü. Daha sonra silahı kendi başına doğru ateşleyen N.K., kurşunun şakağını sıyırması üzerine yaralandı.

SAHNEDE VURDU
Olay, sabaha karşı, saat 03.30 sıralarında Keşan-İpsala yolu Esetçe B eldesi yakınlarındaki bir pavyonda meydana geldi. İddiaya göre, çiftçilik yapan N.K., daha önce kendisiyle gönül ilişkisi yaşayan ve maddi yardımda bulunduğu Erguvan Karaoğlu'nun pavyonda dansözlük yapmasına kızdı. Yanına ruhsatsız tabancasını alan N.K., pavyona gitti. Dansöz sevgilisinden, işi bırakmasını istedi. Kabul etmeyince sahnedeki sevgilisine 6 el ateş etti. Karaoğlu, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle kanlar içerisinde yere yığılırken, N.K. silahı kendi başına doğru ateşledi. N.K., kurşunun şakağını sıyırması üzerine yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine Jandarma ekipleri ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Karaoğlu'nun hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan N.K. ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.