Mor yumruk

Ünlü şarkıcı Nil Burak'ın DJ oğlu Cemre Burak sevgilini dövdü. Gözü moraran kız rapor alıp polise şikayette bulundu. İfadeye çağrılan Cemre "Beni 6 aydır taciz ediyor. Polis olaya hakim" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2014 Güncelleme 21 Kasım 2014, 01:13
Mor yumruk

İÇİNDEKİLER

Bir dönemin efsane şarkıcısı Nil Burak'ın oğlu Cemre Burak, sevgilisi Eda Karakışla'yı feci halde dövdü. İkili mahkemelik oldu. Olay, önceki gün sabah saatlerinde Cemre'nin DJ'lik yaptığı gece kulübünün önünde yaşandı.

Sevgililer gece kulübünün önünde tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Feci halde dayak yiyen Karakışla'nın yüzünde ve gözünde morluklar oluştu.

Genç kadın hastaneye giderek darp raporu aldı. Daha sonra polise gidip şikayetçi oldu. Bunun üzerine Burak savcılık tarafından ifadeye çağrıldı.

İfadesi alınan Cemre Burak konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı. Yaklaşık 6 aydır evinde dahi tacize uğradığını belirten Cemre Burak "Dün gece birçok kişi olaya tanık oldu. Türk polisi ve savcılık konuya hakimdir" dedi.

KARŞILIK GECİKMEDİ

Bunun üzerine gözü moraran Eda Karakışla'da bir açıklamada bulunarak "Tacize ve darba uğrayan insan adalete sığınır. Ben davamın görülmesini bekliyorum" ifadelerini kullandı. İkili arasındaki tartışmaya ünlü şarkıcı Nil Burak'ta katıldı. Nil Burak "22 yaşında bir kızın ağza alınmayacak küfürlerle bir adama saldırması ne kadar masumane? Hep erkekler değil kadınlar da taciz edebilir" açıklamasında bulundu. Sosyal medyaya yayılan tartışma günün konusu oldu.