Genel boşkan

Fethullah Gülen'in vekili İdris Bal, partiyi kurup başına geçti! Ancak ilk günden fire verdi. Meclis'teki toplantısına da kimse gitmeyince bu kez tedbirli hareket etti. Boş salona konuşmamak için parti görevlilerini tek tek koltuklara dizdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2014 Güncelleme 21 Kasım 2014, 01:42
Genel boşkan

İÇİNDEKİLER

Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal, hocasının sözünü dinledi. AK Parti'den istifa etti! "Tuzlukçu Vekil" aylar sonra Demokratik Gelişim Partisi'ni kurup başına geçti. Ancak DGP'nin kurucularından Fevzi Bubilik, partide demokrasi dışı bir ortam olduğunu kaydederek 12 saat sonra istifa etti. Hocanın vekili arka arkaya şok geçirdi. Ancak en büyük darbeyi TBMM'de yedi.

7 'BİR'DEN İYİDİR!

Bal'ın TBMM'de düzenlediği ilk basın toplantısına kimse gitmedi. Boş koltuklara konuşan İdris Bal'ın çok sinirli olduğu gözlendi. İşte Tuzlukçu Vekil, bu kez tedbirli hareket etti. Bal, dün Meclis'te yine basın toplantısı gerçekleştirdi. Ancak boş koltuklara konuşmamak için parti memurlarına görev verdi. Söz konusu partililer, gazetecilerle birlikte toplantı salonuna geçti. Böylece Bal bir kişi yerine 7 kişiye bilgi verdi!