İlan lobisi

Bedduacı Fethullah Gülen duaya transfer oldu. IŞİD'in öldürdüğü Kürt, Türkmen, Arap ve Ezidiler için Kürt gazetelerine taziye ilanı veren Gülen, herkesi dua etmeye çağırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2014 Güncelleme 24 Ekim 2014, 00:03
İlan lobisi

İÇİNDEKİLER

Dilinden bedduayı düşürmeyen Gülen örgütünün lideri Fethullah Gülen, Kürt gazetelerine verdiği ilanla şaşırttı. Gülen, IŞİD terör örgütünün saldırıları sonucu hayatını kaybeden Iraklı Kürt, Türkmen, Arap ve Ezidiler için, Rudaw, Hawlati, Basnews, Kürdistany Nwe, Xebat ve Çawder gibi gazetelere taziye ilanı verdi. "Irak ve Kürdistan halkına 'geçmiş olsun' dileklerimi arz ederim" diyen Fethullah Gülen, mesajında, "Cephede şehit düşen Peşmerge güçlerine, Türkmen akıncılarına, Irak ordusu askerlerine Allah'tan rahmet dilerim" dedi.

'ŞEHİT DÜŞEN PEŞMERGE...'
Herkesi dua etmeye çağıran Gülen'in yankı uyandıran mesajı şöyle: "Yaşanan bu acı ve endişe dolu günler vesilesiyle cephede şehit düşen peşmerge güçlerine, Türkmen akıncılarına, Irak ordusu askerlerine Allah'tan rahmet diler, 9-10 asırdan beri etle tırnak gibi bütünleştiğimiz bir millet olarak Irak ve Kürdistan halkına 'geçmiş olsun' dileklerimi arz ederim.