PKK yandaşlarına paralel yapı desteği!

17 ve 25 Aralık Operasyonları ile AK Parti'ye darbe teşebbüsünde bulunan paralel yapı şimdi de Kobani bahanesiyle sokakları savaş alanına çeviren PKK yandaşlarına umut bağladı.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2014, 22:29
PKK yandaşlarına paralel yapı desteği!

İÇİNDEKİLER

Kobani'yi bahane ederek sokaklara dökülen, insanların can ve mallarına kasdeden PKK yandaşları tek tek tespit edilerek yakalanmasına rağmen paralel hakim ve savcılar tarafından serbest bırakılıyor.

Birçok ilde olduğu gibi Patnos'da da sokakları savaş alanına çeviren o babarlar emniyet mensuplarınca ya suçüstü yakalandı ya da güvenlik kameraları aracılığıyla tespit edilerek gözaltına alındı fakat sonrasında yaşanan adli işlemler pes artık dedirtecek cinsten.

EMNİYET YAKALADI PARALEL YAPI SALIVERDİ!

Emniyet mensuplarının PKK yandaşlarına karşı yürüttüğü başarılı operasyonları Gülen sempatizanı bazı savcı ve hakimler sekteye uğratmaya çalışıyor.

PKK yandaşlarını salıveren paralel yapı mensubu savcı ve hakimler, barbarların tekrar sokaklara dökülmesiyle ekonomik istikrarın ve bölge halkının huzurunun zarar görmesini planlıyor.



PARALEL HAKİM VE SAVCILAR PKK YANDAŞLARINA DESTEK VERİYOR

17 ve 25 Aralık Operasyonlarında arzuladığı sonucu alamayan Gülen Hareketi şimdi de Doğu'daki siyasi ve ekonomik istikrarsızlığı artırmak amacıyla dolaylı yollardan PKK'ya destek veriyor.

O BARBARLAR CEZASIZ KALIYOR!

Tek dertleri mevcut hükümeti iktidar uzaklaştırmak olan paralel yapı, PKK vasıtasıyla yaratılacak ayaklanmayla bu emeline ulaşacağını düşünüyor. Bu sebeple Doğu'da görev yapan paralel yapı mensubu hakim ve savcılara talimat gönderen Pensilvanya, sokakları savaş alanına çeviren barbarların cezasız kalmasını sağlıyor.

OLAYLAR DEVAM ETSİN İSTİYORLAR

Başbakan Davutoğlu da Patnos'taki olaylara dikkat çekerek, "Paralel hakim ve savcılar eylemlerin devam etmesi için Kobani olaylarına karışan barbarları salıveriyor." şeklinde çok çarpıcı tespitlerde bulundu .

BİNGÖL'DE PARALEL YAPI PARMAĞI!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise Bingöl'deki hain saldırının altını çizdi ve bazı paralel yapı mensubu hakimlerin dinleme kararına karşı çıkarak bu olayların yaşanmasına sebep olduğunu ifade etti. Birilerinin bu olayları körüklemek için özel bir çaba sarf ettiğini dile getiren Arınç, yargı içerisindeki paralel yapı tehlikesine bir kez daha dikkat çekti.