Süper kavga

Süper Loto talihlisi Fuat Özdemir kazandığı 11.3 milyon liranın yarısına patronunun el koyduğunu söyledi. Patron Barış Aslan ise 'Kuponu ortak oynadık. Payıma düşeni aldım' diyerek kendini savundu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2014 Güncelleme 21 Ekim 2014, 01:43
Süper kavga

İÇİNDEKİLER

Milli Piyango İdaresi'nce 4 Eylül'de düzenlenen Süper Loto çekilişinde 8, 11, 12, 21, 24 ve 45 rakamlarını bilen Edirne ve Van'da yaşayan 2 kişi 11 milyon 345 bin 642'şer lira ikramiye kazandı. Herkes talihlileri merak ederken; Edirne'deki talihli Fuat Özdemir (36), ikramiyenin yarısını hesabına yatırdığı patronu tarafından "kandırıldığını" iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Tarım ilaçları satan bir firmada hamallık yapan Özdemir, iddiaya göre parayı daha iyi değerlendireceğini söyleyen patronu Barış Aslan'ın hesabına yaklaşık 5.5 milyon lira yatırdı. Daha sonra, "Sarhoştum, bana bir belge imzalattılar" diyen Özdemir parayı geri istedi. Ancak patronu reddedince Özdemir polise başvurdu. Paranın 600 bin liralık kısmının bankadan çekildiği belirlendi. Kalan kısma ise savcılık talimatıyla tedbir konuldu.

'HERKES PAYINA DÜŞENİ ALDI'
Kuponu ortak oynadıklarını söyleyen Barış Aslan, kendini şöyle savundu: "İkramiye ikimizin ortak hesabına yattı. Daha sonra Fuat Özdemir'den el yazısıyla alınmış yazılı izinle hesaplar ayrıldı. Herkesin payı kişisel hesabına yatırıldı. Dava açılırsa gerçekler ortaya çıkacak."

YAKIN KORUMA TUTTU FUAT
Özdemir'
in paranın bir kısmıyla kardeşlerine ev, araba ve motosiklet satın aldığı, ancak aile fertleri arasında kavga çıktığı öğrenildi. Yeğenine 20 bin liralık motosiklet alan Özdemir'e ağabeyinin, "Herkese ev, araba aldın. Bize sadece 20 bin liralık motosiklet düştü" dediği öne sürüldü. Özdemir'in "Para huzur getirmedi" diye yakındığı, tehditler aldığı için koruma tuttuğu belirtildi. Ayrıca kendisine "Hayırlı olsun" diyenlere de viski dağıttığı ifade edildi.

Murat SAVAŞ