Paralel medyadan PKK yandaşlarına destek!

Gülen Medyası ve işbirlikçisi Doğan Grubu Kobani olaylarında da boş durmuyor. PKK yandaşlarının resmi yayın organları gibi hareket eden Doğan Grubu ve Paralel medya yeni güvenlik paketini çarpıtmak için büyük çaba sarf ediyor.

Giriş Tarihi 16 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2014, 22:02
Paralel medyadan PKK yandaşlarına destek!

İÇİNDEKİLER

Paralel medyanın en büyük yayın organı Zaman, Doğan Medyası'nın amiral gemisi Hürriyet'le bir olup sokakları savaş alanına çeviren o vandallara sahip çıktı.

VANDALLARIN SÖZCÜSÜ PARALEL MEDYA!
Kobani olaylarını bahane ederek onlarca Türkiye Cumhuriyet vatandaşını katleden, polisle çatışmalara giren, kamu malına zarar veren PKK yandaşlarının eylemlerini önlemek için başlatılan yeni güvenlik reformu Zaman'ı ve işbirlikçilerini rahatsız etti.

ZAMAN, HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE ÇARPITMAYA ÇALIŞIYOR
Paralel medya, Türkiye'yi iç savaşa sürüklemek için başlatılan ama başarısızlıkla sonuçlanan terör olayları sonrası alınan önlemleri kamuoyuna "Terör bahanesiyle özgürlükleri yok etme" şeklinde yansıtmaya çalıştı.



KAMU MALINA ZARAR VERENLERE HACİZ
Paralel medyanın yaptığı haberlerle çarpıtmaya çalıştığı o maddenin aslı şu şekilde: Avrupa'da, protesto esnasında şahıs veya devlet malına zarar verenler, yapılan zarar tespit çalışmalarından sonra bu zararı karşılamak zorunda. Yeni güvenlik reformuyla birlikte Türkiye'de de benzer bir uygulama olacak.