Evladı öldürdü

Küçük yaşta evlendirilen Bahar Topal, 20 yaşındakyen eşinden boşandı. Henüz 30 yaşında olan genç kadın 14 yaşında dünyaya getirdiği oğlu tarafından öldürüldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2014 Güncelleme 12 Ekim 2014, 00:00
Evladı öldürdü

İÇİNDEKİLER

İstanbul Sancaktepe'deki Abrurrahman Gazi Mahallesi, Nurdan Sokak'ta dün saat 21.00 sıralarında bir aile dramı yaşandı. İddiaya göre, 4 katlı binanın birinci katında silah sesi duyan komşuları, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, daireden içeri girdiklerinde yerde kanlar içerisinde yatan bir kadın gördü.

ÇOCUK GELİNDİ
Polis ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen, boynundan vurulan 30 yaşındaki Bahar Topal, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polislerin yaptığı ilk incelemede, genç kadının 16 yaşındaki oğlu Onur U., tarafından vurulduğu tespit edildi. Kaçan katil zanlısı çocuk, kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Polisin cinayetin işlendiği dairedeki incelemelerinin ardından da, Bahar Topal'ın cansız bedeni cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Bahar Topal'ın çok küçük yaşta evlendiği, eşinden 10 yıl önce boşandığı ve 16 yaşındaki oğlunun babasıyla birlikte yaşadığı öğrenildi.

Barış SÖZAL