Fethullah Gülen yine ağzını bozdu!

Daha önce paralel yapı mensuplarına dünyevi meselelerle ilgili talimatlar dağıtan Fethullah Gülen bu kez kendisine tabi olanlara bol bol ibadet etmeleri yönde tavsiyelerde bulunurken kendisini eleştirenlere de "Havlamaya devam etsinler" diyerek hakaret etti.

Giriş Tarihi 25 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 26 Eylül 2014, 13:22
Fethullah Gülen yine ağzını bozdu!

İÇİNDEKİLER

17 Aralık'ta dönemin hükümetine karşı darbe girişiminde bulunan Gülen Örgütü taktik değiştirdi.

GÜLEN, SEMPATİZANLARINA MORAL VERMEYE ÇALIŞTI

Herkul.org sitesinde yayınlanan "Mazlumlara Düşen Vazifeler" adlı ses kaydında Fethullah Gülen; cemaat mensuplarına seslendi ve ard arda başlatılan soruşturmalar sonrasında zor günler yaşayan sempatizanlarını teskin etmeye onlara moral vermeye çalıştı.

Kendisine edilen hakaretlerden yakınan Gülen, cemaat mensuplarına sabrı ve yumuşak başlılığı tavsiye ederken cemaati eleştirenlere hakaret ve üstü kapalı bir şekilde tehdit yağdırdı.

PENSILVANYA DİNİ SONUNA KADAR KULLANIYOR

Gülen Hareketi'nin çözülmesini önlemek için dini kullanmayı da ihmal etmeyen Fethullah Gülen, taltif zengini polisleri ve telekulakçıları, evliyalara ve Hz Aişe'ye benzetterek kendisine inananları kandırmaya devam etti.



CEMAAT MENSUPLARINA ÜSTÜ KAPALI BİR ŞEKİLDE MESAJ VERDİ!

Kitlelere ulaşmak yerine kanaat önderlerine gitmeyi tavsiye eden Gülen, Hizmet Hareketi mensuplarına üstü kapalı bir şekilde medya patronlarına, iş adamlarına, parti liderlerine, sivil toplum örgütlerine, sendikalara gitme talimatı verdi.

GÜLEN, BEYİN YIKADI!

Konuşma sırasında samimiyetsiz tavrı göze çarpan Gülen, "Mazlumlara Düşen Vazifeler" konuşmasında da hitabet yeteneğini ve din konusundaki ihtisasını sonuna kadar kullanarak kendisine inananlarını duygu ve inançlarını istismar etmeye devam etti.

SABIRLI OLUN DEDİ SAĞA SOLA SALDIRDI!

Paralel yapı mensuplarını adeta bir melek ilan eden Gülen, kendi sempatizanlarının kullandığı yalan ve iftira dilini kullanmaktan da geri durmadı.

Sürekli hiç öfkelenmiyorum diyerek etrafındakileri teskin etmeye çalışan Gülen, sağa sola saldırmaya kinini kusmaktan kendisini alamadı.

"YAPMADIĞINIZ ŞEYLERİ YAPIN"

Pensilvanya'da ikamet eden Fethullah Gülen, "Mazlumlara Düşen Vazifeler" isimli konuşmasında bazı soyut tabirler kullanarak bazı yerlere üstü kapalı mesaj vermeye çalıştı. Gülen'in konuşmasında en çok dikkat çeken şey "Gidemediğiniz yerlere gidin yapamadığınız şeyleri yapın" sözleri oldu.

Emekli vaizin bu sözlerle neyi kasttetiği bilinmiyor fakat bir yerlere talimat verdiğine şüphe yok.

"TELEKULAKÇI POLİSLERLE, HZ YUSUF'U AYNI MERTEBEYE SOKTU"

Yasa dışı dinlemeler yaparak binlerce kişiyi mağdur eden mensupların Hz Yusuf ile aynı mertebeye sokan Gülen, dini istismar etmekteki marifetini yine sonuna kadar kullandı.

"FETHULLAH GÜLEN AĞZINI BOZDU"

Hükümete ve ona oy verenlere bizzat kendi ağzından hakaret ve iftira talimatları veren Gülen, konuşmasının sonunda kendisini ve cemaatini eleştirenlere "Havlamaya devam etsinler" dedi.