Günlük intihar

Psikolojik sorunları olan 18 yaşındaki Cahit K., 10'uncu kattaki evlerinin penceresine çıktı. 24 saat orada bekledi. Ancak ikna edilemeyen genç intihar etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2014 Güncelleme 20 Eylül 2014, 00:06
Günlük intihar

İÇİNDEKİLER

Antalya Muratpaşa ilçesinde psikolojik tedavi gören 18 yaşındaki Cahit K.'nın babası Taner K., dün oğlunu hastaneye götürmek için doktor olarak görev yaptığı hastanenin özel güvenlikleriyle eve geldi.

HAVA YASTIĞI AÇILDI!

Karşısında babası ve görevlileri gören Cahit K., 10'uncu kattaki evinin penceresine çıktı. Babasının evden çıkmasını isteyen genç komşuları tarafından da ikna edilemedi. Bunun üzerine polis, itfaiye ve AKUT ekiplerine haber verildi. Gün içerisinde psikologlar Cahit K. ile konuşsa da ikna edemedi. Anne Lale K.'nin su teklifini kabul edip çok az su içen Cahit K., anne ve babasının evden çıkması halinde pencereden ineceğini söyledi. Ancak karar değiştiren Cahit K. izleyenlerin dehşet dolu bakışları altında kendisini boşluğa bıraktı. Yere çakılan gence ilk müdahale olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Cahit K., daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak talihsiz genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.