CHP'li vekilden paralel şov!

Milleti yok sayan CHP'nin nereden talimat aldığı bir kez daha gözler önüne serildi. Pensilvanya'dan gelen emirle CHP'li Mahmut Tanal Meclis bahçesinde şov yaptı. Tanal, paralel polislere destek için gözaltına alınan polislerin giydiği "sıfır" yazılı tişörtle basın mensuplarına poz verdi...

Giriş Tarihi 04 Eylül 2014, 00:00 Güncelleme 04 Eylül 2014, 19:18
CHP’li vekilden paralel şov!

İÇİNDEKİLER

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, 17-25 operasyonunu yapan polislere destek çıktı. Daha önce polisle girdiği arbedelerle tanınan vekil, bu defa üzerinde 'sıfır' yazan bir tişört giydi.

İnsan hakları aktivisti olduğunu dile getiren CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, nerede insan hakkı ihlali ve hukuka aykırılık varsa kendisinin orada olduğunu belirtti.

Hukuka aykırılıkların peşinde olduğunu vurgulayan Tanal, kim suç işlerse de onun maddi gerçekle ortaya çıkarılması gerektiğini ifade etti.

POLİSE YUMRUK ATAN CHP'Lİ SIFIR TİŞÖRTÜ GİYDİ
Mahmut Tanal, bu yılki 1 Mayıs'ta polise yumruk atmasıyla tanınıyor. Tanal daha önce de bir polisle arbedeye girerek "Kimsin sen" ifadeleriyle tehditte bulunmuştu. CHP'li vekil bu defa Meclis bahçesinde polislerin giydiği 'sıfır' yazılı tişörtle basın mensuplarına poz vermesiyle gündemde. Daha önce polise yumruk atması ve tehditleri savurmasıyla tanınan vekilin, örgüt polisleri için tişört giymesi oldukça dikkat çekti.

İŞTE CHP'Lİ VEKİLİN POLİSE YUMRUK ATTIĞI GÖRÜNTÜLER