Yılın dayakçı babası

Sürekli şiddet gördüğü kocasından şikayetçi olan kadın, eşinin çalıştığı fabrikada yılın babası seçildiğini öğrenince şok oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2014 Güncelleme 02 Eylül 2014, 00:22
Yılın dayakçı babası

İÇİNDEKİLER

Kocaeli Derince'de yaşayan H.K., 8 yıl önce Muş doğumlu S.K. adlı genç kızla tanıştı. İkili bir süre sonra evlenmeye karar verdi. Evlendikten bir yıl sonra çiftin bir erkek çocukları dünyaya geldi. Genç kadının başta mutlu giden evliliği bir anda kâbusa döndü. Bir temizlik firmasında taşeron işçi olarak çalışan H.K., iddiaya göre eşini sürekli dövüp hakaret etmeye başladı. Çocuğu olduğu için yuvasının dağılmasını istemeyen genç kadın, yaşadıklarına dayanmaya çalıştı. Ancak şiddetin dozu her geçen gün artınca kadın artık dayanamadı. En son 3 gün önce eşinin kendisini dövüp bıçakla tehdit ettiğini söyleyen 34 yaşındaki S.K., oğluyla birlikte evi terk edip akrabasının yanına gitti.

İŞ YERİNDE FARKLI EVDE FARKLI
Genç kadın eşinden şikayetçi olup boşanma davası açtı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis dayakçı H.K hakkında ilginç bilgilere ulaştı. Araştırmada H.K. adlı kocanın çalıştığı fabrikada yılın babası seçildiği ortaya çıktı. Dayakçı eşinin yılın babası seçildiğini öğrenen S.K "Duyunca çok şaşırdım. Nasıl olabilir? iş yerinde farklı, evde farklı bir adam. Böyle birisi nasıl yılın babası seçilebilir?" dedi. 7 yaşındaki oğluna sarılıp gözyaşı döken S.K., "Eşim ortada hiçbir neden yokken sürekli beni dövüyor. Ağzımdan burnumdan kanlar gelmesine rağmen dövmeye devam ediyordu. Her kavga sonunda 'seni babanın evine göndereceğim', 'parçalayıp ormana atacağım' diyor. En son beni ölümle tehdit etti" dedi.