Filmi izleyip plan yaptılar

Ören Bayan'ın eski sahiplerinden Jak ve eşi Georgia Karako'yu öldüren Özbek çiftin, bir filmden etkilenip doğal gazı da açık bıraktıkları ortaya çıktı. Ancak patlamanın olmaması, cinayetin aydınlanmasını sağladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2014 Güncelleme 01 Eylül 2014, 03:04
Filmi izleyip plan yaptılar

İÇİNDEKİLER

Ören Bayan ipliklerinin eski sahiplerinden Jak ve eşi Georgia Karako'nun öldürülmesiyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Yazar Nermin Bezmen'in köşesindeki iddialara göre çiftin katilleri Karako çiftinin evinde 1 yıldır çalışan Özbek hizmetçiler Farkhodjon (28) ve eşi Gülbakar (27), cinayeti seyrettikleri bir filmin detaylarıyla tasarladı. Katiller, Jak ve eşi Georgia Karako'yu öldürmeden önce birçok bıçak ve tornavida ile deneme yaptı. Ardından cinayet için odaya giren katiller, Jak ve eşi Georgia Karako'yu delik deşik etti. İddialara göre çiftin vücudunda yüze yakın bıçak darbesi vardı. Ortaköy'deki Mediko 2 Sitesi'ndeki cinayetin hemen aydınlanmaması için o geceyi çiftin cesetleriyle birlikte geçiren Özbek canavarlar, sabah evden ayrılmadan önce de bir plan yaptı.

VİLLADA GAZ KOKUSU
Filmde izledikleri cinayetin bir süre daha gizli kalması için doğal gazı açık bırakan Farkhodjon ve eşi Gülbakar, evden ayrıldı. Planın başarılı bir şekilde işlemesi halinde doğal gaz sızıntısı nedeniyle büyük bir patlama olacaktı. Evdeki cesetler de çıkacak yangınla tanınmayacak hale gelecekti. Ancak site görevlileri Karako çiftinin villasına gittiklerinde yoğun gaz kokusu duydu. Görevliler Jak ve Georgia'yı ikinci kattaki yatak odasında kanlar içerisinde buldu. Mutfaktaki ocak hemen kapatıldı ve patlama önlendi. Yakalanan Farkhodjon ve eşi Gülbakar da cinayeti itiraf etti. Hatta izledikleri bir film nedeniyle bu yönteme başvurduklarını kabul etti.