Bebeğini görmeden nereye gittin

Tır şoförü, freni boşalan aracını durdurmak için önüne atladı. Ancak ezilerek can verdi. 4 aylık hamile eşi ise, kocasının cansız bedeninin başından bir saniye olsun ayrılmadı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2014 Güncelleme 28 Ağustos 2014, 00:59
Bebeğini görmeden nereye gittin

İÇİNDEKİLER

Akıllara durgunluk veren kaza dün Adana'da yaşandı. Yem fabrikasına mısır getiren Ümit Ökşen (41), TIR'ını yokuşta park ederek sırasını beklemeye başladı. Bir süre sonra 10 ton mısır yüklü TIR, freni boşalınca harekete geçti. Öne doğru giden aracını gören Ökşen, oturduğu yerden fırlayıp, TIR'ın önüne geçerek durdurmaya çalıştı. Ancak talihsiz adam, kendi TIR'ı ile hemen önünde park halinde duran TIR'ın arasında kalarak feci şekilde can verdi. Acı haberi alan Ümit Ökşen'nin 4 aylık hamile eşi Gülşen Ökşen olay yerine geldi. Eşinin üzerindeki battaniye ve gazeteleri çekip ona son bir kez dokunup öpen Ökşen, "4 aylık bebeğimizi görmedin gittin. Sana bu ölüm yakışmadı. Neden bizi bırakıp gittin" diye gözyaşlarına boğuldu.

BİR DAHA GÖREMEM!
Emniyet güçleri, genç kadının yanına gidip, eşinin cenazesinden ayırmak istedi ancak başarılı olamadı. Acılı eş, "Ne olur yanında durayım. Kocamı bir daha zaten göremeyeğim, ona doya doya son kez bakayım" diye feryat etti. Polis ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.