Amberin'den 'edepsizlik' dolu köşe yazısı

Katıldığı bir televizyon programında müslümanları kötüleyen ve Türkiye'deki seçmenleri kötüleyen Taraf Gazetesi köşe yazarı Amberin Zaman, bugün ağıza alınmayacak kadar küfürlü bir köşe yazısı kaleme aldı.

Giriş Tarihi 22 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 22 Ağustos 2014, 18:03
Amberin’den ’edepsizlik’ dolu köşe yazısı

İÇİNDEKİLER

Başbakan Erdoğan'ın Malatya'da düzenlediği mitinginde 'Edepsiz kadın' olarak nitelendirdiği Amberin Zaman, bu sıfata yakışan bir köşe yazısı kaleme aldı. Türkiye'deki seçmenleri 'sorgulanmayan seçmen' olarak kötüleyen ve bunu Türkiye'nin bir müslüman ülke olmasına bağlayan Taraf Gazetesi Yazarı Amberin Zaman, bundan dolayı kendisinin ve diğer gazeteci kadınların küfürlü tacizlerine maruz kaldığını iddia etti.

'Vurun kahpeye' başlıklı bugünkü yazısında kendisine ve arkadaşlarına yapılan sosyal medya üzerinden yapılan eleştirileri abartarak, 'or.spu' ifadelerine maruz kaldıklarını iddia etti. Medya etiğini hiçe sayan köşe yazısında Amberin Zaman, köşe yazısında daha çirkin ifadelerde bulundu.

İşte Amberin Zaman'ın o medya etiğini hiçe sayan ifadeleri;

'Başta Melis Alphan, Şirin Payzın, Selin Girit, Tuğçe Tatari, Banu Güven, Nuray Mert, Ece Temelkuran ve düşman belledikleri nice "orospuyu" sosyal medya aracılığıyla hedef tahtasına oturttular. Bizleri "s-ke, s-ke" öldüreceklerini ilan ettiler.'