Seri katil bonzai

Son günlerin kabusu olan sentetik uyuşturucu yine yok etti. İstanbul'da bonzai içen bir genç, parkta can verdi. Ölümden kalan bu kare ise ibretlikti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2014 Güncelleme 18 Ağustos 2014, 00:14
Seri katil bonzai

İÇİNDEKİLER

Ailelerin korkulu rüyası bonzai yine bir gencin ölümüne neden oldu. İstanbul Kağıthane'de önceki gece 23 yaşındaki Nail Dalkoparan, Ayazma Parkı'nda bonzai adlı uyuşturucuyu içmeye başladı. Alkol de alan Dalkoparan, bir süre sonra oturduğu bankta sızdı. Sabah 09.00 sıralarında ise vatandaşlar, bankın üzerinde bir kişinin hareketsiz şekilde yattığını görünce polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden ekipler, Nail Dalkoparan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

'BİR AY SONRA EVLENECEKTİ'
Yapılan ilk incelemede çevrede poşet içinde bali ve içki şişeleri ile bonzai adı verilen uyuşturucu madde bulundu. Bu sırada acı haberi alan yakınları olay yerine akın etti. Baba Yüksel Dalkoparan, "Nişanlıydı ve bir ay sonra evlenecekti. Boğazında ve kollarında morluklar var. Birisi öldürmüş olabilir" dedi.

Nail Dalkoparan'ın nişanlısı Asya Aşar ise cesedi görünce "Nail neden bunu yaptın. Her şey hazırdı. Evlenecektik" diyerek uzun süre feryat etti. Nail Dalkoparan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Talihsiz gencin kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsisinin ardından belli olacak.

Ali ŞAHİN