Mafya beachleri

Zengin çocukları mafyacılık oynamaya başladı. Ege ve Akdeniz kıyılarındaki plajları kiralayıp 'Beach' yaptı. Eğlenenlerden haraç topladı. Vermeyenleri döve döve hastaneye yolladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2014 Güncelleme 08 Ağustos 2014, 01:20
Mafya beachleri

İÇİNDEKİLER

Bayram tatilinde Çeşme'deki bir eğlence yerine giden B.D, 4 bin lira hesap ödetildikten sonra öldüresiye dövüldü. "Bodyguardlar dövdü" denilerek olay kapatılmaya çalışıldı. Ardından Bodrum'daki Kum Beach'de benzeri bir olay yaşandı. İşadamı Mehmet Karasu, önce taciz edildi, Sonra, 10 kişi tarafından dövüldü. Vahşi saldırı medyaya, hiç ilgisi olmadığı halde "Özlem Yıldız için kavga çıktı" haberiyle yansıtıldı.

MAFYANIN EMRİNDELER
TAKVİM
, içkinin su gibi aktığı, şöhretlerin resmi geçit yaptığı ve binlerce liralık faturaların ödendiği Bodrum plajlarının gerçek yüzünü araştırdı. Ege ve Akdeniz sahillerini kanser tümörü gibi saran mafya gerçeğiyle karşılaştı. İddialara göre, para kaynakları kuruyan mafya çeteleri sahillere göz dikti. Özellikle Sedat Şahin çevresinde kümelenen gruplar, lüks eğlence mekanlarının müdavimlerini hedef aldı. Bu kişilere yaşayabilmek için de zengin ailelerin çocuklarını kullandı. Güç sahibi olmak isteyen bu gençler de İzmir'den Mersin'e kadar uzanan sahil bandında beach, motel ve bar gibi eğlence yerlerini kiralayarak mafyanın hizmetine verdi. Gözlerine kestirdikleri müşterileri, "Burada rahatça para harcayıp eğlenebilmen için Abi'nin payını vermelisin" diyerek tehdit etti. Karşı çıkanları da garson veya bodyguard kılığındaki adamlarına dövdürttü. Oflu Osman'ın torunu Cenk Öztanık ile Metin Aşık'ın oğlu Murat Aşık'ın da bu isimler arasında bulunduğu öne sürüldü. Çeşme ve Bodrum'daki olayların buzdağının sadece görünen yüzü olduğunu belirten ünlü bir işadamı, TAKVİM'e şunları söyledi: "Bu gençler arasında çok tanınmış ailelerin birbirinden zengin çocukları da var. Güç sarhoşluğuna kapılıp, mafyacılık oynamaya başladılar. Onların emrine girdiler. Yoksa baldırı çıplak çete üyeleri bizim bulunduğumuz mekanların önünden bile geçemez."

MEVLÜT YÜKSEL