İhsanoğlu'na miniklerden İstiklal Marşı dersi

İstiklal Marşı'nı bilmeyen çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na tepkiler gelmeye devam ediyor. Skandal olay CHP ve MHP seçmeninin büyük tepkisine yol açtı. MHP seçmeni Twitter'da "İstiklal Marşı'nı bilmeyen bizim adayımız olamaz" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine sosyal medyada binlerce Twitter kullanıcısı ise, Miniklerin okuduğu istiklal marşı videoları paylaşarak tepkilerini göstermeye devam ediyor

Giriş Tarihi 31 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 01 Ağustos 2014, 02:08
İhsanoğlu’na miniklerden İstiklal Marşı dersi

İÇİNDEKİLER

MHP ve CHP'nin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun arife günü ziyaret ettiği Edirnekapı şehitliğinde Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un mezar taşında yazan istiklal marşı dizelerini Çanakkale şiiri zannetmesine tepkiler devam ediyor.

'İHSANOĞLU'NA EN GÜZEL CEVAP'
Sosyal medyada binlerce kullanıcı tepkilerini dile getirirken, Miniklerin okuduğu istiklal marşı videoları ise en dikkat çeken paylaşımlar oldu. İstiklal Marşı'nı duygu oldu bir şekilde yürekten okuyan miniklerin videoları için 'İstiklal Marşı'nı Çanakkale Şiiri zanneden İhsanoğlu'na en güzel cevap' ve 'İhsanoğlu bu miniklerden ders alsın' yorumları yapıldı.