Başbakan'dan sert açıklamalar

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Hatay'da coşkulu kalabalığa hitap etti.

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2014, 00:00 Güncelleme 20 Temmuz 2014, 20:16
Başbakan’dan sert açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

-Ben mezhep adına bir katil savunulabilir mi, Hatay'a verilen hizmetlerde biz bir ayrıma gittik mi, burada şu mezhep bu mezhep dedik mi, Suriye'de CHP'nin yaptığı gibi değil, mazlum halkın yanında olduk. Suriye'de zalimlerin çekilmesini, halkın huzur bulmasını istiyoruz. İmkanlarımız dahilinde elimizden ne geliyorsa onu yapacağız.

-Suriye savaşının büyük şehirler başta olmak üzere bazı kentlerde sıkıntılar doğurduğunu biliyorum. Dost zor günlerde belli olur. Yarın bizim başımıza böyle bir şey gelse ne olur. Biz dünyanın bir ucuna yardım için donanma göndermiş bir milletin torunlarıyız. Kardeşlik bu zor zamanlarda ortaya çıkıyor.

-Suriye'deki zulüm ilelebet devam etmeyecek. Suriyeli misafirler muhakkak bir gün ülkelerine dönecek. Esed yanlıları ve CHP ise çeşitli şehirlerde provokasyonlar yapıyor. Yarın bize Ensar olmanın şerefi onlara yaptıkları şeylerin utancı kalacaktır.

- Biz Ortadoğu'daki çatışmaların hiçbirinde taraf değiliz, mezhepler arasında tarih boyunca taraf tutmadık bugün de taraf tutmuyoruz. Dinler arasında taraf tutmadık bugün de tutmuyoruz. Biz tarafız. Nerede? Biz Hakk'ın tarafındayız

Biz Hitler zulmüne elbet karşıyız. Biz antisemitizme karşıyız ama herkes bilsin ki Hitler'in izinden giden İsrail gibi terör devletlerine de karşıyız.

"YARIN AKŞAM (PAZARTESİ) ATV A HABER'DEYİM"
- Yarın akşam atv a haber ortak canlı yayınızdayız

- Salı günü 11:30'da grup konuşmam var. O grup konuşmamı özelikle izlemenizi istiyorum.

Orada bazı görüntüleri izleyeceksiniz.

Bu CHP genel Müdürünün SSK genel müdürün nasıl iş yaptığını hastanelerimizin ne durumda olduğunu göreceksiniz.