Paralel propaganda!

Paralel yapı faşizan bir propaganda tekniği uygulamaya başladı. Hükümet karşıtı bütün gruplarla itifak içerisine giren paralel yapı dini ve ahlaki değerleri sömürdüğü yetmiyormuş gibi bütün kötü ajitasyon taktiklerini deniyor...

Giriş Tarihi 06 Haziran 2014, 00:00 Güncelleme 07 Haziran 2014, 03:24
Paralel propaganda!

İÇİNDEKİLER

Paralel yapının kiralık kalemlerinin gerçek yüzlerini gözler önüne sermeye devam ediyoruz. Yasa dışı dinlemelerle çoğu iş adamı ve bürokratı kendi saflarına çekmeye çalışan paralel yapı, medyadaki tetikçilerini de sonuna kadar kullanıyor.

Paralel yapı, işlerinden atılan o da yetmezmiş gibi grev yaptıkları için kötü muameleye maruz kalan insanlık onurlarıyla oynanan Sütaş işçilerinin uğradığı haksızlığı görmezden geliyor. Gülen Grubu, Sütaş'ın tezek olayını çarpıtmaya ve TÜSİAD eski Başkanı Muharrem Yılmaz'ı aklamak için de adeta seferberlik ilan etti.



Tezek olayıyla ilgili Pensilvanya'dan talimat aldıkları anlaşılan Zaman gazetesi yönetimi kirli bir propaganda başlattı. Son günlerde bu konudaki yazılarını artıran Zaman yazarı Turhan Bozkurt'a göre TÜSİAD eski başkanı Muammer Yılmaz büyük bir haksızlığa uğradı. Bozkurt, Muammer Yılmaz'ın katıksız bir AK Parti muhalifi olduğu için cezalandırıldığını iddia etti.

Turhan Bozkurt örneğinde olduğu gibi paralel medya çalışanları sendikal haklarını kullanarak bulundukları iş yerinde grev başlatan işçilerini işten atan patronu mağdur göstermek için yoğun mesai harcıyor.



Tezek olayı, sermayeyle olan yakın ilişkilerin hiçbir zaman gizlemeyen Gülen Grubu'nun kendi çıkarları için her türlü haksızlığa ve adaletsizliğe göz yumabileceğini bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Pensilvanya'nın talimatlarıyla Muammer Yılmaz'ı aklamak ve AK Parti'yi karalamak için yoğun çaba sarf eden Turhan Bozkurt'un attığı birkaç tweet: