Çıplak ölüm

Bankacı Burcu Namlı, Boğaziçi Köprüsü'nde elbiselerini çıkardı. Kendisini Boğaz'ın serin sularına atan genç kadın, geride soru işaretleri bıraktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mayıs 2014 Güncelleme 26 Mayıs 2014, 00:25
Çıplak ölüm

İÇİNDEKİLER

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde çıplak intihar eden kadınının, eski bankacı Burcu Namlı (35) olduğu belirlendi. Namlı, önceki gün 17.00'de İETT otobüsünden Boğaz girişindeki durakta indi. Yürüyerek köprüye giren genç kadın, bir anda elbiselerini çıkardı. Sonra da vatandaşların şaşkın bakışları arasında çıplak halde kendini Boğaz'ın serin sularına bıraktı. Yaralı olarak sudan çıkarılan Namlı, kaldırıldığı Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurtarılamadı.

VATANDAŞLAR GÖRÜNTÜLEDİ
Bu arada bazı vatandaşlar kadının intiharını saniye saniye görüntüleyip sosyal medyada paylaştı. Namlı'nın kimliği, belindeki dövmesi sayesinde tespit edildi. Hasan ve Emine Namlı çiftinin tek çocuğu olan Namlı'nın, Niğde Üniversitesi İktisat Bölümü'nü bitirdikten sonra özel bankada çalıştığı ve 4 yıl önce ayrıldığı öğrenildi. Yehova Şahidi adlı tarikata üye olan annesi Emine Namlı ile birlikte Örnek Mahallesi'nde yaşadığı kaydedilen genç kadının, bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ifade edildi.

ANNESİ TARİKAT ÜYESİ
Namlı'nın saçlarının kazınmış olması ve çırılçıplak şekilde intihar etmesi, geride büyük soru işaretleri bıraktı. Evinde elişleri ve toka yaparak hayatını kazanan Namlı'nın ölümünün ardından tarikat üyesi annesi Emine Namlı'nın da ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Anneye intihar eden kızına herhangi bir baskı yapıp yapmadığının sorgulanacağı öne sürüldü. Namlı, dün Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Deniz DERİN- Erdoğan YAPIK