Son mesaj

Kadın cinayetlerine sosyal paylaşım sitesinden dikkat çeken üniversiteli Cennet Günana, eski nişanlısının kurbanı oldu. Cani aşık, kızı öldürüp intihara kalkıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2014 Güncelleme 21 Mayıs 2014, 00:00
Son mesaj

İÇİNDEKİLER

Çorum Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümü öğrencisi Cennet Günana (24), bir süre önce nişanlısı Mustafa Çetin'den (24) ayrıldı. İstanbul'da yaşayan Çetin, bu ayrılığı bir türlü kabullenemedi. Dün sabah saatlerinde eski nişanlısı ile konuşmak için Çorum'a geldi. Okul arkadaşlarıyla birlikte bir parkta oturan Günana'yı yanına çağrıp uzak bir yere götüren çılgın aşık, kıza "Beni seviyor musun?" diye sordu. Çetin, 'Hayır' cevabını alınca çılgına döndü. Eski nişanlısına bir süre hakaret eden Çetin daha sonra üzerinde bulunan tabancayı ateşledi. Kanlar içinde kalan genç kız, olayda ağır şekilde yaralandı.

BAŞINDA BİR SÜRE BEKLEDİ
Olay yerine giden polisler, elindeki tabancayla eski nişanlısının başında intihar etmeye hazırlanan Çetin'i vazgeçirmek için uzun süre dil döktü. Ancak Çetin, tabancayla kendine de ateş etti. Olayın ardından her iki genç, hastaneye kaldırıldı. Genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil aşık ise yoğun bakım servisinde tedaviye alındı.