Bo$anma!

Gübre Kralı Rus milyarder, eşinden ayrılmak için fakirleşti! 8.8 milyar dolarlık servetinin yarısını, boşanma tazminatı olarak verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2014 Güncelleme 21 Mayıs 2014, 00:00
Bo$anma!

İÇİNDEKİLER

Zenginin parası her daim züğürdün bir numaralı gündem maddesiydi! Çene yoracak bir haber de bu kez Rusya'dan geldi! Dünyanın en zengin isimlerinden olan Dimitri Rybolovlev, eşinden ayrılmak için tam 8.8 milyar dolarlık servetinin yarısını verdi. "Gübre kralı" olarak bilinen Rus milyarderin eşi Elena Rybolovlev, 6 yıl önce boşanmak için mahkemeye gitti. Gerekçesi ise ultra zengin eşinin bitmek tükenmez bilmeyen çapkınlık halleriydi. İşte tam 6 yıl süren boşanma davası önceki gün sona erdi. Mahkeme Rybolovlev'in karısına tam 4.5 milyar dolar ödemesine hükmetti. Böylece bu boşanma dünyanın en pahalı ayrılığı olarak tarihe geçti.

TEMYİZ HAKKI VAR AMA...
Ancak Rus milyarder sadece servetinin yarısını değil milyonlarca dolarlık gayrimenkullerini de eşine devretti. Ryblovlev'in Yunanistan'daki Skorpios Adası, Florida'daki malikanesi ve Havai'deki ultra lüks evleri de Elena'ya verildi. Bu arada "gübre kralı" olarak bilinen Rybolovlev'in ismi en çok Monaco Futbol Kulübü'nü satın alırken gündeme gelmişti. Rus milyarderin temyize gitme hakkı bulunuyor.