Yalan haber Hürriyet'i!

Doğan Medya, yalan haberde rakip tanımıyor. Hürriyet ve Zaman yalan ve çarpıtma haber konusunda birbiriyle yarışırken yaptıkları provokatif haberler sabahı bile görmüyor...

Giriş Tarihi 01 Mayıs 2014, 00:00 Güncelleme 01 Mayıs 2014, 19:40

İÇİNDEKİLER

Hürriyet, internet sitesinde, 1 Mayıs'ta polisin Taksim'de tedbir amaçlı kullandığı portatif çelikten duvarı "Polis bunu da yaptı dünyada bir ilk" şeklinde duyurdu. Oysa aynı tip portatif duvarlar 2011 yılında İngiltere'deki gösterilerde kullanıldığı ortaya çıktı.



Toplumsal olaylarda halkı polise karşı kışkırtmak provokatif yayınlar yapan Hürriyet bugün tam anlamıyla asparagas bir habere imza atarak Türk polisini hedef gösterdi.

İnternet sitesinde manşetten duyurduğu haberinde, polisin İstanbul ve Ankara'da kullandığı portatif çelik duvarı "Polis bunu da yaptı Türkiye'de de dünyada da bir ilk" başlığıyla vererek, bu çelik panellerin daha önce hiçbir yerde kullanılmadığını iddia etti.



İstanbu ve Ankara'da kurulan çelik portatif duvar, 2011 yılında İngiltere polisi tarafından başkent Londra'da kullanıldı. Trafalgar Meydanı'nda göstericilerin etrafa ve polise zarar vermesine önlem olarak kullanıldığı çelik duvar aynı zamanda kontrol noktası vazifesi görüyor.

BEŞİKTAŞ'TA EVLER BOŞALTILIYOR YALANI

Hürriyet Gazetesinin internet siteninde manşetten verdiği "Barbaros Bulvarında Evler Boşaltıldı" başlıklı haberde de, Polis Beşiktaş'taki tüm evleri boşalttığı, olağanüstü bir uygulamanın söz konusu olduğu bir durum varmış gibi bir algı yaratılmaya çalışıldı.