Minik Gizem'i vahşice öldürdü!

Öldürülmüş halde bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'in katil zanlısı S.A, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Giriş Tarihi 29 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 29 Nisan 2014, 19:25
Minik Gizem’i vahşice öldürdü!

İÇİNDEKİLER

Gizem'in kaybolmasıyla ilgili oluşturulan özel ekip tarafından yakalanarak sağlık kontrolünün ardından adliyeye getirilen S.A. (25), cumhuriyet savcısı tarafından sorgulandıktan sonra tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Zanlı S.A, nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Bu arada, S.A'nın adliyedeki işlemleri sürerken baro tarafından yapılan çağrıya avukatlar tarafından olumsuz cevap verildiği öğrenildi.

CANAVARCA ÖLDÜRDÜ

Zanlının özel güvenlik elemanı olarak çalıştığı Gizem'in evinin karşısında oturduğu Mustafa Akdeniz'in hemşirelik bölümünde okuyan kızı Gamze ile evlenmek istediği ancak verilmediği için cinayeti işlediği öğrenildi. Zanlının Gizem'in parktan otomobiliyle alıp Kabasakal Mezarlığı Rüzgar Tepe Mevkii'ne getirip burada koli bandı ile bağladıktan sonra önce bıçaklayıp daha sonra benzin dökerek yakıp gittiği belirlendi. Ancak Gizem'in tam olarak yanmadığı tespit edildi. Zanlı gece itirafın ardından polisi Gizem'i bıraktığı yere götürdü. Polis Gizem'i zanlının gösterdiği yerde bulup inceleme yaptıktan sonra adli tıp kurumu morguna kaldırdı.

"GİZEM'İ ÖLDÜRÜP ARAMAYA KATILDI"
Zanlının Gizem'i pazar günü öldürdükten hemen sonra eve geldiği burada Gizem'in kaybolduğunu bilmiyormuş gibi ailesinin yanına gitti. Daha sonra anne ve baba ile arama çalışmalarına katıldı. Kendisinden şüphelenilmemesi için başka yere gitmeyip pazar gününden buyana işe bile gitmeyerek Gizem'in arama çalışmalarına katıldığı belirlendi.
Çalışmalar sırasında Gizem'in pazara gittiğini söyleyerek yönlendirme de yaptığı belirlendi.