Karısını yaktı

70'lik koca, kızartma yapmayan 50 yıllık eşine kızdı. Ertesi sabah yatakta uyuyan karısına kızgın yağ döktü. Daha sonra da balkondan atlayıp intihar etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2014 Güncelleme 25 Nisan 2014, 00:00
Karısını yaktı

İÇİNDEKİLER

Adana'da eşinin üzerine kızgın yağ döken koca, balkondan atlayarak yaşamına son verdi. Çukurova İlçesi'nde yaşayan Hamdi Ergün Ergerçek (70), bir süre önce kısmi felç geçirdi. Psikolojik sorunlar yaşadığı için Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördü. Hastaneden çıkan adam, 50 yıllık eşi Günel Ergerçek (70) ile sık sık tartışmaya başladı.

YAŞLI KADIN ACI İÇİNDE YATAKTAN FIRLADI
Önceki akşam, eşinden kızartma isteyen koca, Günel Ergerçek'in başka bir yemek yapması sonucu sinirlendi. İkili yemek yüzünden yine tartıştı. Dün sabah torunu okula, kızı da işe gittikten sonra yataktan kalkarak mutfağa giden Hamdi Ergün Ergerçek, tavada ısıttığı kızgın yağla yatak odasına döndü. Kızgın yağı, yatakta uyuyan eşinin yüzüne döken koca, daha sonra balkona kaçtı. Acı içinde yataktan fırlayan yaşlı kadın, evden kaçıp komşusuna sığındı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bu arada öfkeli koca, 4. kattaki evlerinin balkonundan atladı.

KIZI VE TORUNU SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Hamdi Ergün Ergerçek, olay yerinde can verirken, yüzünü kızgın yağla yaktığı karısı hastaneye kaldırıldı. Yüz kısmında 2'nci derecede yanıklar olduğu öğrenilen yaşlı kadının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Acı haberi alan yaşlı çiftin kızı ile torunu ise sinir krizi geçirdi.

ÇEKİÇLE VURMUŞTU
İntihar eden Ergerçek, geçen yıl da uyuyan eşinin kafasına çekiçle vurmuş, yaşlı kadın hayatını zor kurtarmıştı. Öfkeli koca ceza almamıştı.

Murat KARAMAN