Fethullah Gülen'in Amerika hayranlığı!

Paralel örgütün elebaşı Fethullah Gülen'in maskesini indirmeye devam ediyoruz. Gülen'in internete düşen bir ses kaydında CIA ile olan ilişkisi de gün yüzüne çıkmıştı fakat paralel yapının Amerika sevdasının ilk olmadığı sosyal medyada paylaşılan 97 tarihli yazısıyla tekrar ortaya çıkmış oldu.

Giriş Tarihi 21 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 21 Nisan 2014, 04:53
Fethullah Gülen’in Amerika hayranlığı!

İÇİNDEKİLER

Paralel yapının başı Fethullah Gülen'in, Amerika hayranlığı her geçen gün yaşanan yeni bir gelişmeyle tekrar tekrar gün yüzüne çıkıyor. Attığı her adımda ABD'nin tepkisini çekmemek için son derece hassas davranan Gülen Örgütü, söz konusu Sam Amca'nın çıkarları olunca Türkiye'nin gizli istihbarat bilgilerini bile CIA ile paylaşmakta bir sakınca görmüyor.

Bulunduğu her ortamda ve mecrada ABD hayranlığını gizleyemeyen Fethullah Gülen, Türkiye'de büyük yankı uyandıran ses kayıtlarında paralel yapı ile ABD arasındaki gizli işbirliğini saklama ihtiyacını hissetmemişti.

STV'nin ABD aleyhtarı haberleri yayınlamasına bile engel olan Gülen, bir nevi Çekiç Güç'ün tasvip etmeyeceği hiçbir hareketin içerisinde olmayacağını ilan etmişti.

İşte Fethullah Gülen'in Amerika hayranlığını gözler önüne seren bir yazısı daha: