Siyonizm Zaman'ı!

Paralel yapı ile İsrail ortaklığı bir kez daha deşifre oldu. The Jerusalem Post, Today's Zaman'a dayandırdığı haberde Başbakan Erdoğan için 'Hitler olma yolunda' şeklinde yakışıksız ifadeler kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Nisan 2014 Güncelleme 17 Nisan 2014, 02:17
Siyonizm Zaman’ı!

İÇİNDEKİLER

Paralel yapı medyası ile siyonistler işbirliği içerisine girdi. İsrail medyasında yer alan bir haberde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yakışıksız ifadelere yer verilirken kaynak olarak da Today's Zaman gösterildi.



The Jerusalem Post yayınladığı Başbakan Erdoğan ve AK Parti karşıtı haberde, Türkiye'deki ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı 20. yüzyılın faşist diktatörü ilan ettiğini dile getirirken haber kaynağı olarak da Today's Zaman'da yer alan bir haberi gösterdi.

GÜLEN ÖRGÜTÜNÜN SİYONİZM KARDEŞLİĞİ
Jerusalem, Today's Zaman'dan aldığı haberi "Türkiye Başbakanı Erdoğan Hitler ve Mussolini'nin izinde" başlığıyla okurlarına servis etti. Yahudi medyası da dünya kamuoyunda AK Parti ve Tayyip Erdoğan'la ilgili yanlış algı oluşturmak için büyük çaba içine giren karanlık güçlerin taşeronu Gülen örgütüyle el ele vererek kirli bir operasyona başladılar. Gülen örgütü medyasının yayınladığı yanlı haberlere Yahudi medyasının da ortak olması sosyal medyada Gülen- Siyonizm kardeşliği olarak yorumlandı.