İşte Gülerce'nin samimiyetsizliğinin kanıtı

30 Mart yerel seçimlerinin ardından vatandaşın tokadını yiyen Gülen terör örgütünün medyadaki etkin isimlerinden Hüseyin Gülerce'nin "cemaat özeleştirisi" kamuoyunda geniş yankı bulmuştu ve daha sonra ciddi samimiyet sorgulamasına da yol açmıştı.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 08 Nisan 2014, 20:04
İşte Gülerce’nin samimiyetsizliğinin kanıtı

İÇİNDEKİLER

Gülen terör örgütünün yayın organı olan Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce seçim sürecinde yanlış yaptıklarını söylemişti ve "Üslubumuzu kaybettik. Namus bildiğimiz üslubumuz. Biz bunu bıraktık hükümetle savaşa girdik, diyaloğu bıraktık çatışmacı dil kullandık." diyerek bir özeleştiride bulunmuştu. Gülen örgütünü masummuş gibi göstermeye çalışan, biz yaptık siz yapmayın tavırları sergileyen Gülerce'nin , Gülen terör örgütü tarafından uygulanmak istenen hain bir operasyonun parçası olduğu ortaya çıktı.

GÜLERCE'NİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ A HABER'DE GÖZLER ÖNÜNE SERİLDİ

Dün akşam A Haber'de Sevilay Yükselir'in yönetiminde canlı olarak yayınlanan Yüzde Yüz Siyaset programında Hüseyin Gülerce'nin 17 Aralık sonrasında yaptığı bir konuşmanın videosu ekrana geldi. Gülerce'nin Başbakan Erdoğan'a ağır biçimde saldırdığı konuşmalarından en dikkat çekici olanıysa Erdoğan'a "iftiracı" diye hakaret etmesiydi.

Program konuklarından avukat Fidel Okan da Hüseyin Gülerce'nin hiçbir biçimde samimi olmadığını söyleyerek, "Gülerce neden bu eleştiriyi Zaman gazetesinde yapamadı, Ak Parti yüzde 30′un altında oy alsaydı yine böyle konuşacak mıydı?" diye sordu.

Programda Hüseyin Gülerce'nin diğer çelişkili açıklamalarına da yer verildi.