Durmak yok

Başbakan Erdoğan, yerel seçim zaferinin ardından dün 200 metreyi aşan 3. Köprü inşaatı ile 3. Havalimanı güzergahında incelemeler yaptı... Erdoğan'a incelemelerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş eşlik etti..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2014 Güncelleme 04 Nisan 2014, 01:43
Durmak yok

İÇİNDEKİLER

Yerel seçimlerin ardından 3 gündür Kısıklı'daki konutunda dinlenen Başbakan Erdoğan, saat 15.30 sıralarında evinin yakınındaki İSPARK'a ait helikopter pistine geçti. Erdoğan burada Başbakanlık'a ait TC-OBA geçti. Erdoğan'a, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3. Köprü'nün ihalesini kazanan konsorsiyumdan İC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen ve diğer yetkililer eşlik etti. Erdoğan ve beraberindekiler 3. köprü ve bağlantı yollarını havadan inceledi. Yüksekliği 320 metre olacak olan ve şu anda 200 metreyi aşan ayaklar etrafında birer kez dönen Başbakan Tayyip Erdoğan'ın helikopteri Garipçe'deki şantiye alanına indi.

ERDOĞAN BRİFİNG ALDI
Erdoğan burada çalışmaların son durumu hakkında yetkilerden yaklaşık 1,5 saat süren bir brifing aldı. Buradan yine Kısıklı'daki ikametine geçen Başbakan Tayyip Erdoğan'ın dev projelerinin inşaatlarının büyük bir hızla sürmesinden dolayı memnun olduğu belirtildi.

ERDOĞAN PARFÜMÜ
Başbakan Erdoğan'
a duydukları sevgi nedeniyle üretilen parfüm Gazzeliler, tarafından büyük ilgi gördü. Parfümeri sahibinin, üzerine Erdoğan'ın fotoğrafını yerleştirdiği kokunun yanı sıra "Erdoğan parfümü bulunur" yazan afiş, müşterilerin ilgisini daha da arttırdı.

MESUT ER