Yalancı Baransu!

Mehmet Baransu seçimin şokunu hala atlatamadı. 30 Mart Yerel Seçimleri'nden önce bol işkembeden atıp tutan Baransu, yalanlarına seçimden sonra devam ediyor. AK Parti'nin zaferini hazmedemeyen Mehmet Baransu seçim sonuçlarına şaibe bulaştırmak için her yolu deniyor.

Giriş Tarihi 02 Nisan 2014, 00:00 Güncelleme 02 Nisan 2014, 19:01
Yalancı Baransu!

İÇİNDEKİLER

Gülen Terör Örgütü'nün tetikçilerinden Taraf yazarı Mehmet Baransu yalan, iftira ve provokasyonlarla halkın huzurunu kaçırmak ve Türkiye'yi karıştırmak için her yolu deniyor.

Mehmet Baransu'nun bu seferki yalanı yenilir yutulur cinsten değil. Masa başından yalan haber yazmayı ve twitter üzerinden provokasyon yapmayı kendisine alışkanlık haline getirmiş olan Baransu ipin ucunu artık iyice kaçırdı.

Baransu, Twitter'da Üsküdar'daki bir sandıkta hile yapıldığını iddia edip, hiçbir belge, dayanak sunmadan Gülen terör örgütünün "seçim hilesi provokasyonu"na uygun biçimde ortalığı karıştırmaya kalkıştı.

İşte nam-ı diğer Bavulcu Baransu'nun attığı provokatif tweetler:



CHP'nin resmi sitesindeki veriler bile Mehmet Baransu'nun foyasını ortaya çıkarmaya yetti.

Baransu'nun "Üsküdarda görevli bir arkadaşla beraberim. Elindeki resmi tutanaktan, CHP:196 AKP: 75. Sandık: 3048. YSK kaydı nasıl mı; AKP: 175 CHP: 56. Olayı CHP genel merkezine bildirmiş. AKP, bunu düzeltip, olay ortaya çıkmasın diye çalışmaya başlamış." diyerek uydurduğu yalanı CHP'nin açıkladığı sandık bilgileri yalanladı.

Direk YSK'dan verileri alan CHP'nin sitesinde Baransu'nun "hile" olduğunu iddia ettiği sandıkta manzara CHP lehine şöyleydi: