Keleş'in kız kardeşi konuştu

25 yılını Gülen cemaatine adayan ilahiyatçı profesör Ahmet Keleş'in A Haber'de Kadraj programına cemaate hizmetlerini ve uğradığı hayalkırıklığını gözyaşları içinde anlatması üzerine cemaat medyası harekete geçti.

Giriş Tarihi 19 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 19 Mart 2014, 14:19
Keleş’in kız kardeşi konuştu

İÇİNDEKİLER

Ahmet Keleş'in kardeşi Mehmet Keleş, kurulması için nişan yüzüğünü bağışladığı televizyonda ağabeyi hakkında karalamada bulundu. Kardeşi Songül Keleş A Haber'de Mehmet Keleş'in ya menfaat ya da korku nedeniyle hareket ettiğini açıkladı. Mehmet Keleş ile aralarında geçen telefon konuşmasındaki bir ifadeyi aktardı. O ifade tüyler ürperticiydi: "AK Parti kazanırsa ortalık kan gölüne dönecek!"

MEHMET KELEŞ YA TEHDİT YA ÖDÜL ALDI

Songül Keleş, "Dünkü programınızı dinledim. Ben Ahmet Hoca'nın kız kardeşiyim. Konuşmasının hepsinin gerçek olduğuna inandığım için bağlandım. "Gözyaşları timsah" dedi, gözyaşları timsah gözyaşları değil. Samanyolu TV'de konuşan Mehmet Keleş ağabeyim de benim sevdiğim ağabeyim ama Ahmet Ağabey'imi yalanlaması beni kırdı. Ya tehdit aldı ya ödül aldı. ağabeyim ömrü hizmette geçti. Ağabeyim olmasa ona ağır sözlerim vardı ama onun yaptığını yapmayacağım. Kendisi düşkün halde iken Ahmet Ağabeyim vasıtası ile cemaatin içinde bir yere geldi. Kırıkkale, Kayseri ve Balıkesir cemaati bunları iyi bilir."

ABİMİ HOCA EFENDİ'YE BENZEREK HİZMETTE BİTİRDİLER

"Hizmette ilerlediği için ayağını çeldiler Hoca Efendi'nin sohbeti, vaazı sana çok benzetiyorlar diyerek ağabeyimi bitirdiler. Saz çaldığını söylüyorlar, Kur-an okurken yeri göğü inlettiğini niye söylemiyorlar Bir peygamber efendimiz oraya iniyorsa neden ağabeyimin terbiyesi ile çaldığı sazı karalıyorlar."

OĞLUMUN ADINI FETHULLAH KOYMUŞTUM, DEĞİŞTİRECEĞİM

"Ben ona Hoca Efendi bile demeyeceğim sevdiğim için oğlumun adını Fethullah koymuştum, onu da değiştireceğim, Biz onu devleti, milleti aileyi birbirine düşürsün diye sevmedik. Hakkımı helal etmiyorum.Psikolojisi bozuk demiş ağabeyime, kendisi bana "Ak Parti'ye oy verirsek Allah'a hesap veremeyeceğimizi söyledi ve bana "Ak Parti kazanırsa ortalık kan gölüne dönecek" dedi. Oradan maddi menfaati var ya da çocuğunun başına bir şey gelmesin diye böyle konuşuyor. Mehmet Ağabeyimin öyle konuşması ağrıma gitti. bu durumumuz Ahmet Ağabeyin benim cemaate ne kadar hizmetimiz olduğunu biliyor. Çocukları sokağa atılmasın diye yapıyor." diye konuştu.