Başbakan Erdoğan: "Beceriksiz CHP"

Başbakan Erdoğan, İskele Sancak programında İzmir'de beceriksiz bir CHP yönetiminin var olduğunu dile getirdi.

Giriş Tarihi 17 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 17 Mart 2014, 02:25
Başbakan Erdoğan:  Beceriksiz CHP

İÇİNDEKİLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Haber 7 ve Ülke TV'de ortaklaşa yayınlan İskele Sancak programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"İZMİR VE MANİSA'DA BÜYÜK COŞKU"
"Öncelikle İzmir özellikle Ak Parti açısından anlamlı ve farklı illerimizden biri." diyen Başbakan Erdoğan, "Manisa'da büyük bir coşku vardı yaklaşık 80 bin kişi vardı ve o coşkudan İzmir'e geldim. İzmir'de de de büyük bir rakam vardı emniyet rakamlarına göre 180 bin kişi vardı. Tabi bu rakamlar bizlere önemli bir şeyi anlatıyor." dedi.

"BECERİKSİZ CHP"
Başbakan Erdoğan, "İzmir'e yerel yönetim anlamında büyük bir haksızlık var bu haksızlığın başında da beceriksiz bir CHP var. Biliyorsunuz İzmirde büyük bir su sorunu vardı biz hemen el attık ve Göldes Barajını inşaa ettik. Bir diğer konu İzmir yeraltı problemi çöp problemi İzmir'in büyük sıkıntıları var. İzmir'de hala modern çöp depolama sistemi yok bu CHP'nin neresi modern?" dedi.

"İZMİR'DE BÜYÜK SIKINTILAR VAR"
"Biliyorsunuz İzmirde büyük bir su sorunu vardı biz hemen el attık ve Göldes Barajını inşaa ettik." şeklinde konuşan Erdoğan, "Bir diğer konu İzmir yeraltı problemi çöp problemi İzmir'in büyük sıkıntıları var. İzmir'de hala modern çöp depolama sistemi yok bu CHP'nin neresi modern?" dedi.

"CHP FİTNE PARTİSİ"
Başbakan Erdoğan, "CHP zihniyetinde yalan, takiye, fitne çok mevcut, İzmirlinin yaşam tarzına müdahale edilecek söylemi büyük bir iftiradır. Zaten anaysada insanlarımızın bu tarz hakları korunmaktadır." dedi.