Pensilvanya fitnecisi

Başbakan Erdoğan, İstanbul'da çok sert konuştu. Erdoğan, 'Bu ülkeyi artık holdingler yönetmiyor, Pensilvanya'daki çiftliğinden burayı karıştıran fitneci de yönetmiyor' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Mart 2014 Güncelleme 09 Mart 2014, 00:36
Pensilvanya fitnecisi

İÇİNDEKİLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Kadın ve Demokrasi Derneği işbirliğiyle İstanbul'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda dün düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuştu:

Bu ülkeyi artık manşetler, holding patronları yönetmiyor, Pensilvanya'daki çiftliğinde oturup burayı karıştıran fitneciler de yönetmiyor. Bu ülkeyi millet yönetiyor, siz yönetiyorsunuz. Her zaman da millet yönetecek. Siz varsanız, biz varız. Bizim rotamızı siz çizdiniz, biz de o istikamette gideceğiz. Sizlerle birlikte ele ele, omuz omuza gideceğiz. Şurada 22 gün var. Kapılara bazı ablalar gelebilir, bizim ablalarımız onlara gereken cevabı verecektir.

BEDDUA ODALARI

Yurtlarda, evlerde kızlarımıza gece beddua seansları yaptırıyorlar. Şahsıma, eşime, kızlarıma beddualar ettiriyorlar. Bazı illerde kızlarımız yanımıza geliyor. Bizi bu beddualara katılmadığımız için yurttan atıyorlar diyorlar. Çok enteresan. Ben de onlara şunu söyledim, asla mahzun olmayın, üzülmeyin. Hanginizi atıyorlarsa hemen bize müracaat edin. Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarına sizleri yerleştireceğiz. Oralar yetmiyorsa sizi otellere yerleştireceğiz.

SANDIK GELİYOR

Böyle bir zulüm görülmedi. Bu zulmün karşısında Türkiye Cumhuriyeti devleti gücün ortaya tam manasıyla ortaya koyacaktır.

Merhum Menderes'e ne yaptılarsa bugün de bize aynısını yapmak istiyorlar. Sandıkta yenemedikleri, milletin yüreğinden söküp atamadıkları zorbalıkla, kalleşlikle yapmak istiyorlar.

Çıkmışlar o bildik türkülerini söylüyorlar. Tek adam, diktatör demeye başladılar. Ey Kılıçdaroğlu, ey Bahçeli, ben diktatör olacağım, siz bana bu şekilde hakaret edeceksiniz. Mümkün mü? Diktatörün olduğu yerde böyle konuşabilir misiniz? Kaçacak delik ararsınız. Diktatör diyenlere söylüyorum. 22 gün sonra sandık var. Buyrun devirin o diktatörü.

ANNELERİN AYAĞININ ALTI ÖPÜLÜR

Başbakan Erdoğan "Annelerin ayağının altı bile öpülür. Başbakan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı. Beni anlayışla karşılayacağınızı biliyorum, buradan eşimin ve sevgili kızlarımın da Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Onlar da bu yolda hiçbir zaman beni yalnız bırakmadı. Tüm kadınların bu özel gününü kutluyorum" dedi.