Rezaleti örtmek için sansüre başladılar

Cemaatin kanalı Samanyolu TV'de yayınlanan Şefkat Tepe dizisinde Peygamber Efendimizi gökten indirip, bir kamyonetin sırtına bindiren alçakça görüntüler üzerine cemaatte büyük telaş başladı.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2014, 00:00 Güncelleme 12 Şubat 2014, 01:44
Rezaleti örtmek için sansüre başladılar

İÇİNDEKİLER

Samanyolu TV'de Peygamberimiz Hz. Muhammed'i bir ışık halesi haline getirdikleri skandal görüntülere tepkiler dinmiyor. Bu alçakça görüntüleri örtbas etmek isteyen cemaat operasyona başladı.

REZALETİN ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE BAŞLADILAR
Gülen örgütü Peygamber Efendimizi böylesine bir alçaklığa alet etmelerini örtbas için sansür uygulamaya başladı. Özel hayatın güvenliğini sağlama amaçlı çıkartılan internet yasasını 'sansür' olarak nitelendiren Gülen grubu medyası bir buçuk saatlik bir diziden alınan 4 dakikalık görüntüyü telif hakkı olarak nitelendirip kaldırması sahtekarlık olarak nitelendirildi.

Peygamber Efendimize büyük saygısızlığın yapıldığı ve sosyal medyada bunu yapan birinin müslüman olamayacağı tepkileri gelirken cemaat yine sansüre başladı. Dizinin 4 dakikalık bölümü telif hakkı nedeniyle internetten silindi.


ÜNLÜ SENARİST AHMET TEZCAN DA 'YAZIKLAR OLSUN' DEYİP KANALI BIRAKTI
Ünlü senarist Ahmet Tezcan, Samanyolu TV'de 'Şefkat Tepe' dizisinde Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'e hakaret edilmesinin ardından o kanal ile çalışmayı bıraktığını açıkladı.

Tezcan yaptığı açıklamada, ''Seyrettim ve kanım dondu. Allah'ın Resulü'nin oyuncak edenlere yazıklar olsun'' Aldığım karar nedeniyle hakaret ve bühtan eden / edecek herkese hakkımı helal ederek "Allah halimizi güzelleştirsin" diyorum.'' diyerek o kanal ile çalışmaları bıraktığını açıkladı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER DİNMİYOR
Peygamber Efendimizi kirli işlerine alet eden Şefkat Tepe dizisine Twitter'da da sert tepkiler geldi. İşte o tweetlerden bazıları;

Şefkat Tepe'de Hz. Peygamber'e saygısızlıkŞefkat Tepe'de Hz. Peygamber'e saygısızlık