Paralel yapının medya ayağı deşifre oluyor!

Tehdit ve şantajla Paralel Yapı adına iş tutmaya başlayan sözde haber sitelerine ışık tutuyoruz.

Giriş Tarihi 30 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 30 Ocak 2014, 23:07
Paralel yapının  medya ayağı deşifre oluyor!

İÇİNDEKİLER

Kendileri gibi düşünmeyen gazeteci, politikacı, işadamı ve kanaat önderleri için sahte belge üreterek, kumpas kurarak, yasadışı dinleme yaparak, kaset montajlarıyla kendilerine "hizmet" etmeyenlerin üzerinde baskı kuran paralel yapı, internet medyası üzerinden operasyonlarına tam gaz devam ediyor.

Yavuz Semerci ve Ünal Tanık'a ait sitelerden başta medya kuruluşları olmak üzere işadamları, politikacılar, gazeteciler, yazarlar yalan haberlerle hedef tahtasında.


ÇEVİR KAZI YANMASIN ÜNAL!

Örgütün tetikçiliğini üstlenen sitelerden Rotahaber, Gülen'in yaptığı hamlelere göre hizalanmayı alışkanlık haline getirmiş Ünal Tanık'a ait.

İsrail'in Mavi Marmara katliamı sonrası Fethullah Gülen'in bu katliamı ve İsrail'i haklı bulan açıklamaları üzerine Ünal Tanık, Gülen'in arkasında saf tutmuş ve Mavi Marmara'nın İsrail kuşatmasını kırmaya çalışmasının yanlış olduğunu savunmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.


DÜN 'DIŞ GÜÇLERE DİKKAT' DİYEN TANIK BUGÜN OPERASYONA NEDEN MAŞA OLDU?

11.10.2013 tarihli yazısında hükümeti seçim sürecinde dış güçlerin yapacağı operasyonlara karşı uyaran Ünal Tanık, bugün ise Gülen Örgütü ve dış destekçilerinin maşalığını yapıyor. Tanık, kendi kaleminden AK Parti'ye karşı yapılacak operasyonu şöyle anlatmıştı: "Şimdi "ipleri elinde tuttuğuna" inananlar, sizce 30 Mart seçimlerinin önemini kaçırmış olabilir mi?

İşte önümüzdeki seçimler bu kadar kritik bir öneme sahip.

Şimdi soru şu:

Türkiye'de yalnız cumhurbaşkanının belirlendiği seçimler öncesinde ülkeye kaos yaşatanlar, bu kadar kritik bir dönemeçte neler yaşatmak istemezler? Hangi kaos planlarını devreye sokmaya kalkmazlar?"

TANIK KAOS PLANLARINA DAHİL Mİ OLDU?

Yazısında bu uyarılara yer veren Ünal Tanık 17 Aralık operasyonu sonrası talimat almışçasına haber sitesinden Gülen Örgütü'ne hizmet etmeye başladı.

Ünal Tanık'ın hükümete yapılacak operasyonlara dikkat çekerken birden hükümet karşıtı operasyonda Gülen Örgütü'nün tetikçisi konumuna düşmesinin sebebi merak ediliyor.


TANIK VE SEMERCİ TEHDİT Mİ EDİLDİ?

Böylesine yanlı ve yalan haberler yapılması akıllara tehdit mi ediliyorlar sorusunu getirdi.

Kamuoyu şunları merak ediyor: "Vaazında hakim ve savcıları satın alın" diyen Gülen, Ünal Tanık ve Yavuz Semerci için de bir şey yapılmasını Paralel yapıdan istedi mi?

Sonuçta kendileri gibi düşünmeyen gazeteci, politikacı, işadamı ve kanaat önderleri için sahte belge üreterek, kumpas kurarak, yasadışı dinleme yaparak, kaset montajlarıyla "hizmet" etmeyenlerin üzerinde baskı kuran paralel yapı, Semerci ve Tanık'ı tehdit mi etti?