Gürsel Tekin'den, Sarıgül'ü zora sokacak çıkış!

Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü Sinan Erdem'deki tanıtım toplantısında CHP'nin Sarıgül'ü ihraç etmek için hazırladığı raporu açıklaması CHP'yi zora soktu.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2014, 00:00 Güncelleme 28 Ocak 2014, 18:53
Gürsel Tekin’den, Sarıgül’ü zora sokacak çıkış!

İÇİNDEKİLER

Partiden iki gündür konuyla ilgili hiçbir açıklama gelmedi. Partinin yetkili isimlerinden Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'den gelen açıklama ise hem partisini hem de Mustafa Sarıgül'ü zor durumda bıraktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Sarıgül'ün yolsuzluk dosyası için "yalan diyemem" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin özel bir TV'de programa katılarak soruları cevapladı. Tekin, Başbakan'ın açıkladığı, Kılıçdaroğlu'nun önünde poz verdiği Sarıgül'ün yolsuzluk dosyaları hakkında "yalan olduğunu söyleyemem" dedi.

"57 sayfalık bu raporu hazırlayan CHP'liler Sayın Mustafa Sarıgül'le ilgili yanlış ve yalan bir rapor hazırlamışlar o yıllarda" sorusuna Gürsel Tekin şöyle cevap verdi: Hayır öyle bir şey söylemiyorum. O raporu hazırlayan arkadaşlarımız, partide görev yapmış kıymetli insanlar. O dönemin koşullarında hazırlanmış raporun içeriğini tam bilmiyorum. Bu iddialar yargıya intikal etti.