Saraydan kaçabilir miyim?

Çapkın Fransız Cumhurbaşkanı Hollande'ın Elysee Sarayı'na geldiği gün yardımcısına, 'Saraydan görünmeden çıkabilir miyim? Bu benim için hayati derecede önemli' dediği ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ocak 2014 Güncelleme 18 Ocak 2014, 01:58
Saraydan kaçabilir miyim?

İÇİNDEKİLER

Dünya medyasının gündeminin ilk sırasında yine Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande var... Trierweiler'la ilişkisini bitirmek istemeyen ama Gayet'le de heyecanlı bir ilişki yaşayan Hollande'ın Elysee Sarayı'na geldiği ilk gün yardımcısına, "Saraydan görünmeden çıkabilir miyim? Bu benim için hayati derecede önemli. Konuyu araştır ve bana bildir" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Yardımcısının da alternatif 2 yolu, Hollande'a ilettiği belirtildi. Hollande, bu yöntemle, her hafta sonu Gayet'le Fransa'nın Correze bölgesine gitti. Hatta geçen yıl Trierweiler ile Yunanistan'a tatile gitmemek için bahane uydurup Gayet'le Correze'ye giden Hollande, 2 gün burada kaldı. Bir iddia da Le Nouvel Observateur'dan geldi. Dergi, yasak ilişkinin ortaya çıktığının ertesi günü, Hollande'ın, Trierweiler'e ayrılıklarına dair bir dilekçe imzalatmak istediğini öne sürdü.

AYRILMAK İÇİN HASTANEYE GİTTİ
Dergi, first leydi için "tehlike çanları zaten çalıyordu" ifadesini kullanarak, daha evvelden yalnız yaptığı tatilleri de dile getirdi. Fransa Cumhurbaşkanı, dün hastaneye Trierweiler'den ayrılmak için gitti. Fakat doktorların "Çok fazla ilaç aldı. Kararınız, onu kötü etkileyebilir" dedi. Fransız cumhurbaşkanı da bunun üzerine kararından vazgeçti.

GAYET DAVA AÇTI

Fransız oyuncu Julie Gayet, Cumhurbaşkanı François Hollande ile aşk ilişkisi yaşadığı haberlerini yayımlayan Closer dergisi aleyhinde tazminat davası açtı. 41 yaşındaki Gayet, özel hayatın gizliliğiyle ilgili yasaları ihlal ettiğini belirttiği Closer'den, 50 bin euro tazminatın yanı sıra mahkeme masrafları için de 4 bin euro talep etti. Gayet mahkemeyi kazanırsa, Closer mahkeme kararını kapağında yayımlamak zorunda. Closer dergisi yetkilileri de, mahkemeyi kaybettikleri takdirde bu kurala uyacaklarına dair bir açıklama yaptı.

Hollende'in 2012 yılında seçim kampanyasının son günlerindeki bir toplantıda, çocuklarının annesi eski eşi Segolene Royal, sevgilisi Valerie Trierweiler ve yasak aşkı Fransız oyuncu Julie Gayet'le aynı karede görüntülendiği de ortaya çıktı.