Şok suçlamalar

Twitter'da CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile ilgili Baykal'ın kasetinden DHKP-C'ye kadar bir çok çarpıcı iddia ortaya atıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2014 Güncelleme 02 Ocak 2014, 01:45
Şok suçlamalar

İÇİNDEKİLER

Türkiye Gerçekleri isimli bir kullanıcı, twitter'da Mustafa Sarıgül ile ilgili inanılmaz iddialarda bulundu.

İşte o tweetler: Sn.Sarıgül, Türkiye'de büyük bir fuhuş operasyonu oldu, bu operasyonda oğlunuz Emir'in de ismi geçiyordu, bunu durdurmak için, kimlere ne gitti? Oğlunuza ait başta inşaat şirketi olmak üzere, kaç şirket var?

CHP lideri Başbakan'ın oğlunu görüpte, sizinkini görmüyor mu? Emir Sarıgül'ün kapıda güvenlik olsun diye bekletildiği, siz ve İnan Kıraç'ın Galatasaray stadında konuşmalarınız var mı? Emir Sarıgül, İzzettin Doğan'nın oğlu (Galatasaray yöneticisi ismini hatırlamadım) ve İnan Kıraç nasıl bir çalışma içerisindeler?

Nazmiye diye DHKP-C kadrosu bir elemanı çalıştırıyor musunuz? Bu bayanı başta Yunanistan olmak üzere, kaç defa yurtdışına gönderdiniz? Nazmiye ve Özgür isimli DHKP-C elemanlarını belediye binasında, hangi makamda ağırlıyordu yeğeniniz Engin? Bu Osman Arslan kim?



Evinde ya da başka residencelarda, kaç daire var içleri çelik kasalı? Adam kanser, dikkatli ol ölebilir. Bu Osman Arslan'a neden bu kadar güveniyorsun, para bu, hemde korkunç paralar, yüzde kaç alıyor? Yeğeniniz Engin'e müdürlük vermişsiniz, DHKP-C'den sorumlu müdürünüz mü?

Dayınız olarak bilinen Cahit, hangi dini cemaat ve gruplarla ilişkini yürütüyor? Son görüşmelerde Cahit neden size uyarıda bulundu? İmdat Kaygın-
Zikir Kaygın adlı iki müdürünüz, alım ve ihalelerdeki rolleri ne?

380 BİN TL'Yİ SİZ Mİ VERDİNİZ?
İmdat Kaygın-Zikir Kaygın hangi ihalelerde, hangi işadamları ile pazarlık yaptılar? Verilen rakamı komik bulup, dosyayı eksik gösterdiniz mi.

Baykal'dan intikam alacam demiştin, bu intikam kaset ile mi oldu? Trakya'da bir şarap fabrikasından alınıp, kimlere verildi kaset? DHKPC'nin Okmeydanı'nda faliyet gösteren İdil Kültür Merkezi'nin faliyet gösterdigi mülkiyeti 380 bin TL'ye siz mi aldınız?

Parayı kimler tarafından Yürüyüş dergisine ulaştırdınız? Bu mülkiyetin parasını hangi CHP'li iş adamından aldırdınız?