Nuh'un dramı

Dolandırıcı olduğu iddia edilen Nuh Göncü'nün tuzağa düştüğü ortaya çıktı... İş adamının kızı Aygül, "Kocam Osman babamın ismiyle insanları dolandırdı. Tehditle bütün paramızı aldı. Ellerinden zor kaçtık" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2013 Güncelleme 17 Aralık 2013, 04:16
Nuh’un dramı

İÇİNDEKİLER

Kasım ayında Kayseri'de binlerce insan karakollara koşarak iş adamı Nuh Göncü'nün kendilerini dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. İddiaya göre Göncü, kızına ihtişamlı bir düğün yapmış, bu düğüne bakanlıklardan ve önemli iş adamlarından tebrik telgrafları ve çelenkler gelmişti. Düğünün ardından darphanede tanıdıkları olduğunu iddia eden Nuh Göncü, ucuza altın alacağını söyleyerek piyasadan milyonlarca lira toplamıştı.

5 MİLYON LİRAMIZI ALDILAR
Mağdur durumdaki insanlar o günden beri her yerde Göncü ve ailesini ararken, iş adamının kızından müthiş bir itiraf geldi. TAKVİM'e konuşan Aygül Göncü babasının bir suçu olmadığını tüm dolandırıcılığı eşi Osman Arslan'ın yaptığını anlattı. İşte Aygül Göncü'nün iddiaları... "Babam geçmişte trafik cezasından ehliyetini kaptırınca, şoför olarak Osman Arslan'ı işe almıştı. Osman beni kendisine aşık etti ve 2011'de evlendik. Düğünün ertesi günü eşim şiddete ve hakarete başladı. Kayınpederim Sebahattin ve kayınvalidem Semra Arslan'ın da tehdidiyle evimi, eşyamı, altınlarımı, arabamı zorla elimden aldılar. Babamın 5 milyon lirasını yediler. Daha sonra Osman, babamın adını kullanarak insanları dolandırdı. 14 ay önce boşandık. Bizi ölümle tehdit ettiler. Emniyetin vasıtasıyla başka şehre kaçtık. Babaannemin emekli maaşıyla geçinmek durumundayız. Çıkan haberler yalandır.


MEVLÜT YÜKSEL