Şehidin Bağları

Diyarbakır Polisgücü Çim Hokeyi Takımı, kaza geçirdi. Polis Ali Polat, can verdi. Görev yaptığı Bağlar ilçesinin çocukları ise şehit Ali ağabeylerine gözyaşlarıyla veda etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2013 Güncelleme 16 Aralık 2013, 01:10
Şehidin Bağları

İÇİNDEKİLER

Çözüm süreci, yıllardır kan emen terörün yüzüne tokat gibi indi! Ancak Türkiye'nin bitirmesi gereken bir terör de trafikte kilitliydi. İşte her yıl onlarca kişinin ölümüne yol açan trafik terörü bu kez genç bir polis memurunu hedef seçti. Diyarbakır Polisgücü Çim Hokeyi Takımı, Gaziantep'teki müsabakalara katılmak için önceki gün yola çıktı.

ASLA UNUTULMAYACAK
Öğrencileri taşıyan midibüs, buzlanma nedeniyle devrildi. Kazada, Ali Polat adlı polis memuru şehit oldu, 2'si polis, 1'i öğretmen, 20'si ortaokul öğrencisi 23 kişi yaralandı. Yaralıların tedavisi devam ederken, şehit Polat için görev yaptığı Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nde dün tören düzenlendi. Polat'ın yıllardır okumaları için yardım ettiği Bağlarlı aileler ile çocukları tabuta sarıldı. Şehit Polat, gözyaşları içinde memleketine uğurlanırken geride tüm insanlığa örnek bir olacak bir hikaye bıraktı. Zira Polat, Diyarbakır Emniyeti'nin yürüttüğü 'Şiddete Hayır Spora Evet' projesi başta olmak üzere yürüttüğü çok sayıda çalışmada görev almıştı. Bu nedenle de görev yaptığı Bağlar ilçesindeki ailelerle sıkı dostluklar kurmuştu. Hatta binlerce çocuğun okumasına vesile olmuştu.